Selamın aleyküm, bir kanalımda saçma bir sorun yaşıyorum, 1 yıldır çalıştığım kanalım haksız bir şekilde devre dışı bırakıldı, yeniden itiraz ettiğimde de eminim ki otomatik olarak reddedildi çünkü hem kanalımdan eminim hem de çok kısa sürede cevap verdiler hani o sürede incelemelerinin imkanı yok tek işleri benim kanalı incelemek bile olsa daha uzun sürerdi inceleme süresi, bir linkten yeniden itiraz edebiliyorduk ama o linkten itiraz etmeye çalıştığım zaman kanalınız zaten aktif hatası alıyorum, bu gmailde tek kanal var ama gmaili satın almıştım belki de marka hesabı vs olabilir, gmailin asıl kendisinde bir kanal yok gibi duruyor çünkü kanal oluştur diyor, yani bu kanalın bağlı olduğu gmailden itiraz ettiğim zaman az önce yazdığım hatayı alıyorum, teamyoutube vs vs boş iş gerçekten onların henüz bir yardımını göremeim ki çok çok uzun yıllarıdır yapıyorum bu işi, bunun için bir çözümü olan var mı?
Merhaba hocam benim kanalım da dün durduk yere kapandı. Sizde bir gelişme var mı? Shorts kanalıydı ve beamng drive videoları çekip atıyordum. Taciz politikasından uyarı yada ihtar olmadan direk kapadılar. Arabalar çarpışırken neyi taciz etmiş olabilirler 2 gündür düşünüyorum. İtiraz ettim sizinde yazdığınız gibi anında red geldi. Kanalımı inceleseler tamamen özgün kendi çektiğim videolar. Acaba rekabet fazla diye küçük kanalları aradan çıkarıyorlar mı? Daha yeni 70 bin aboneye ulaşmıştım.