Aman dikkat et hocam dümen yapan çok piyasada bende yeşil pasaport var çok milleti koparıyorlar.
Yok hocam dümen değil teşekkürler yinede yaş tahtaya basmamaya çalışıyorum inşallah basmam

Hocam daha iyisi varken ne bileyim ya işte kafası karışıyor insanın iyimidir orasınıda bilmiyorum
İşe alma vaadi ile kontrat yapıp gönderenlerle anlaştıysanız, çok geçmiş olsun. Hukuki süreçte yardım için ulaşabilirsiniz. Randevü vb bahaneleri ile 6-12 ay beklemeyin.
Kontrat falan yok hocam işe alma vaadide yok en başta özellikle sordum yaptığım yapacağım işlerden komisyon alacakmısınız her ay, istediğim işte çalışabilecekmiyim (araçla kurye) evet dendi inşallah problem yaşamam 6-12 ay hiç bekleyemem zaten borç yaptım hayırlısı inşallah bir problem yaşamam teşekkürler
Amaç para biriktirmek ise İspanya
Hiçte araştırmadım İspanya'yı kafam çok karıştı hocam varmı tanıdığınız grup vs İspanya da
Polonya da para biriktiremezsiniz diger Avrupa ulkeleri gibi. Gecim pahalı. Maaslar cok yuksek degil diger ulkeler gibi. 2 akrabam orda. Biri donerci de digeri, ekmek dagitim da calisiyor. Turkiye hesabiyla 85 bin tl gibi bir maasa calisiyorlar yaklasik.
Hocam araç ile kuryelik yapacağım glovo. Kazanç yüksek diye düşünüyorum youtubeden bir kaç kişiyi izledim benim yapacağım işi yapan iyi kazanıyorlar 85 binden fazla alıyorlar çok fazla giderim olmayacak ve tek olacağım bakalım İspanya hakkında hiç bilgim yok ama çok öneren var