Bu tarz konular açılırken amaç iyi niyet olsa da forumda elbette karşıt görüşlü insanlar var dolayısı ile polemik kaçınılmaz oluyor. Benim ban yediğim konular hep. Kendimi tutamayıp yazıyorum ve ban yiyorum. Coşkun abiye son seferinde söz verdim kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacağım diye ve allah razı olsun banımı açtırdı. Moderatörlere gelince diyecek bişeyim yok ama kasten asla bu tarz ban attıklarını düşünmüyorum. Her ne kadar alınıp, kendimizce tribe girsekte adamlar bizi keyfi banlasa ellerine ne geçecek. Işleri yok bizle mi uğraşacaklar diyorum. Yani kısacası zorlama ile devam etme zira senin zararına. Forumdan ekmek yediğim çok oldu, oluyorda. Vesile olanlardan allah razı olsun.
hocam senden ricam profilimdeki açıklamamı da okursan zaten görüşümüz aynı minvalde. ben kasıt da aramadım. ancak yalnış bir algı ile bu kadar kolay ve bu derece büyük ban verilmemeli. ticaretime de bakarsan ben forumdan çok ekmek yiyorrum. binlerce ticaretten çok azını aten puanlamaya gidiyorum. çocuk da degilim. ama "r10 yönetimine iftira attı" demek de endir. ne demişim de iftira atmışım. abartmaya da gerek yok ki devamında başka üye de eleştirmiş moderatörü.