Hocam burada her çeşit insan var. Her birine laf anlatayım desen evin yolunu bulamazsın. Kendimden örnek vereyim, bende Spor bölümünü çok kullanırdım. Sürekli bir kavga sürekli bir tartışma. Ama bunların sonu bitmiyor. Muhakkak gereksiz birisi çıkıyor.
Ben 1 sene ban yedim mesela ama değişen bir şey yok. Aynı tas aynı hamam. O yüzden 30 gün banlanmışsın veya 1 sene banlanmışsın kimsenin umrunda olmaz. He deyip geç gitsin. Giden gitti bu saatten sonra zaman geri gelir mi? Gelmez.
Onu bunu boşver bu sene kayısı da olmadı ne stokladın onu anlat

))) hocam çok zoruma gitti. gerçekten benim orda foruma serzenişim yoktu. yazarken asla öyle bir hedefim yoktu.
abi stok tutmuyorum uzun zamandır. en son özbekistan a tüm kayısıları, çekirdeleri, kuruüzümleri sattık: daa da hiçbirşey almadım 1 yıldır. almıycam da. eski kar marjlar da yok. 3 dolara alı 5.5 dolara satardık şimdi 4.5 dolara alıp 5.2 dolara zor satıyoruz. o parayı bagladıgına değmiyor. artık sadece ceviriler, okul, dershane. bu yogunluk bile bitirdi beni. yaşlandım artık. bünye kaldıramıyor birden çok işe aynı anda koşmayı.