Degerli moderatör ve forum üyesi arkadaşlar.
Sizlerden ricam ne olur konuyu bir kendi gözünüzde degerlendirin.
Atatürk e laf eden bir haberi paylasan bir uyenin paylasimi altında yorum olarak o habere küfür etmistim bundsn 2.5 ay önce. Üyeye degil, Yalnış anlasilmasin, habere kufretmistim. Ancak alenen açıktan küfür yazdım ve
haklı olarak 1 ay ban cezası yedim. İlk basta alındım. Ama bir moderatör arkadaşımız bana ban cezası veren moderatör un de Atatürkcü bir arkadasimiz oldugunu ama sen aciktan kufur ettigin icin cezayı hak ettigimi söyledi. Hak da verdim. Sustum. 1 ay bekledim.
Açıldıktan sonra forumda işini iyi yapan arkadaslar kimlerdir gibisinden bir konu açılmıştı. Bir müşterim bebi de belirtmis. Ceviri ile alakalaı aldigi hizmetren bahsetmis. Ve eklemis, aynı zamanda Atatürkçüdür demiş. O sebeple de beni övmüş. Hosuma da gitti bu kimlikle ön planda olmak. Ben de alintilayip tesekkur edip. Atatürk e alenen kufretrim diye 1 ay ban bile yedim dedim.
Ardindan r10 yonetimine iftira atmaktan 1 ay gene ban yedigimi ogrendim. Yawwwww ne iftirası. Ben olan birseyi paylastim. Yazdigim yorumda bile ALENEN kelimesini kullanmisim. Hatamı kabul etmisim ve bu uğurda ban yedigimi belirtmisim.
İspatlar:
Ardindan şu yazılmış :
Bu moderatör e sagolsun bir uyemiz karşı çıkmış
@SEOmuhendisi; ve demiş ki;
Ve bugun banım acildiktan sonrs benim de yazdigim cevap;
Bugun son actigim konumda da detaylı belirttim.
@Coşkun Çetin; Coşkun bey boyle konularda sizi rahatsiz etmeyi istemezdim ancak hercekten ben adalet istiyorum. Dogrudan sizden yardim talep ediyorum. Sacma sapan bir algı yüzünden 1 ay benim ekmegimle oynandı. Ceza sicilimle oynandı. Kufur ve ceza konusunda asla itiraz etmem. Cocukluk yapıp gaza gelip kufur etmemeliydim. Cezanız başım üstüne. Ama bu saçma algidan dolayı 1 ay tekrar ban yemek ayıptır. benim hem tanıştığım, gorustugum, hem de muhabbetim olan moderatör arkadaslar yeniceri, aykut bey, sazlon beni bilirler. 38 yaşında, ogretmen adamım. Ben bu haksizlik karşısında gercekten sizden baska nereye ne yazacagimi bilemedim. Ben r10 gelirleri ile ek gelir saglayip ailemi gecindiriyorum. Bu artik ayiptir. Bu kadar kolay olmamali. Diyelim ki yalnis algilandi. Uyarsaydi aciklardim zaten ki yalnis algilanacak birsey de yok. Pkk sempatizanligi mi yaptim, hainlik mi ettim, forumda kufur mu ettim ki tekrar 1 ay ban yedim.
Ben adalet talep ediyorum...