yaw be kardeşim hakemler size çalışırken hiç sorun yoktu şimdi mi kötü oldu hakemler. ha bize ha size ne farkeder. 1-1 işte geçende dedim yine senin konundu ne fener ne gs yener diye yense zaten millet maçları izlemiycek bunları idrak edin biraz. Istatistiklere göre maçlara olan ilgi son yıllarda eskiye nazaran yarı yarıyadan fazla düşmüş millet geçim derdinde bu nedenle puan farkı vs olsa zaten lige ilgi biter gelirler düşer vs onumuzdeki yıllarda ligin kalitesi tamamen düşer.
bu arada bu sene feneri şampiyon yapıcaklar bana kalırsa.
ben çok uzun yıllar önce Türkiye ligini izlemeyi bıraktım. 2010 muydu tam hatırlamıyorum ne zaman şike muhabbetleri çıktı beşikteş kupayı teslim etti vs. dedim biz mal gibi kendimizi boşuna yırtıyormuşuz yağmur çamur demeden maçlara giderdik. şimdi real madrid'i tutuyorum en azından kaliteli futbol izliyorum. oda bu sene tam oturtamadı hala kadroyu ama izlerken en azındanzevk alıyoruz. yani bir takım antronu olarak sen okan buruğun savaşa çağırır gibi milleti davet etmesini doğru buluyormusun?
sana yemin ederim aklıma şey geldi dedim bunlar bu maçta yalandan bir bağrış gürültü kavga çıkartır milleti tekrar lige konsantre etmeye çalışır. ciddi ciddi ilgi çok azaldı ligin kalitesi inanılmaz kötü.
geçenlerde real madrid maçı ile fener maçı aynı gündü hemde arka arkayaydı sanırım. realin maçını izledik ardından fenerin maçını açtık o maçtan sonra sanırsın 5 yaş gurubu çocukları salmışlar sahaya düşüyorlar kalkıyorlar saçma sapan paslar ikide bir top kayıpları bişiler yapıyorlar ama yaptıkları şey futbol filanda değil. yani arka arkaya izleyince oyle komik oldu ki. kaldıki ben bunu bir fenerli olarak diyorum. bence güzel kardeşim sende bu kadar kafaya takma izle maçını sal ipini gitsin. bu kadar kafaya takılacak şeyler değil bu futbol işleri. millet parayı kazanıyor sana baan ne oluyor abi zevk almaya çalış.
Arkadaş hiçbir takım yenilgisini veya yenemediğini neden kabul etmiyor? Galatasaraylıyım lakin maçta ben tek mi bişey göremedim. Canlı da izledim sonuna kadar tek kale yaptığımız maçta sadece bir tane atabildik. Asıl suç komple bizde. Oh, kaybeden herkes itiraz etsin bu vardı bu vardı diye, futbol sektörü harbiden patlamış.
Ben ne diyorum kaybetseydikte hakem ikinci yarı oyunu düzgün yönetseydi burada sonuç odaklı yazmayın