Evet, neredeyse bütün yurtta altyapı Türk Telekom'da bazı yerlerde başka servis sağlayıcılar da var ama genelde böyle.

Bulunduğum yere 2 yıl önce taşındık ve ilk yıl TurkNet kullandık. Alt yapıdan dolayı max. 50Mbps hız alabiliyorduk ve bu şekilde de neredeyse sorunsuz kullandık. Modem kendimizindi... 1 yılın sonunda fiyat artışı nedenniyle VodaphoneNet' e geçtik ve VodaphoneNet' in modemini kullandık. Bu da neredeyse sorunsuz geçti ve 2 ay önce yine maliyet nedeniyle TürkNet' e geçtik.
Bir hafta kendi modemimizi kullandık. 5Ghz' de sık sık hız sorunu yaşadık. 1 kez müşteri hizmetlerini aradık, kısa bir süre düzelir gibi oldu ama nafile. Vodaphone'nun verdiği modeme geçtik ama onda da durum değişmedi. Neyse ki sorun bende değil altyapıdaymış... 2 yıldır kullandığım altyapı nasıl bozulur ki? bozulur işte..

yani yıllardır IT hizmetinde çalışan biri olarak bazı şeyler hakikaten de sadece şans...

Rion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu durumda alt yapınızın aldığı hız çok önemli hangi firmaya geçerseniz geçin Türk telekom alt yapısını kullanacağı için yine arıza durumunda türk telekom ekipleri gelecek incelemeye ama ben Türknet kullanıyorum bir sorun olduğu zaman 3 tuşla müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunum hakkında bilgi veriyorum şuana kadar öyle ciddi bir sorun yaşamadım Türknet'de alt yapınızı kontrol edin eğer güzel hız veriyorsa geçmenizi öneririm bende bir dönem köyde yaşadım 4 yıl kadarcık kablo direkten hemen bizim eve geliyordu dışarıdan sizin ki gibi sorunsuz kullanmıştım.