Normalde 1 gün önce projeyi başlatacaktım ama ek 1 ay süre daha vermeye karar verdim kendime. Bu 1 aylık süre ile birlikte toplam 4 aylık bir video üretim planlama sürecim olmuş olacak. - ve evet henüz başlamadım.
Bu 3 aylık sürede toplam 12 niş buldum ve bunların 6 sını eledim ve sadece 6 farklı niş üzerinde çalışıyorum ve her biri için 1 aylık stok yapmaya çalışıyorum. Sanki böylesi daha iyi ya. Hani tüm senaryoları hesaplayamam ama en azından çabaladım diyeceğim bir yolculuk yapmak istiyorum kendimce.
Bütün bir günü ayırabiliyorum çalışmadığım için. Normalde amacım sadece 1 kanalı tutturabilmek. Sadece 1.
Normalde bugünlerde videoları atmaya başlayıp tam yılbaşında bişeylerin iyiye gittiğini görüp babamla kadeh kaldıracaktım. Yani kafamdaki buydu. Ama biraz erteleyebilirim sanıyorum.
En kötü senaryoda bile - tekrar deneyeceğim.
İçten içe herşeyin planlandığı gibi gideceğini düşünürüz. Ama - gitmeyeceğini biliyorum. Zaten bahsi geçen 6 nişin 6 sı başarılı olmayacak ama 1 inin şansı olabilir.
Youtube acemisi olarak şuna kesinlikle dikkat et. Şu şekilde zamanı planla diyebilirsiniz. Ya da alternatif tavsiyeler de verebilirsiniz. Ben tüm bir zamanı ayırabilirim. Yani zaman sıkıntım yok. Teşekkürler.
Heştek #motivation.