FedaiMaskeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forum çok güzel olmuş hocam elinize sağlık. Birkaç önerilerim olacak:

Google yapay zeka yazılarını şıp diye anlıyor ve çoğu zaman yapay zeka ile yazılmış blog/makaleler sıralamada pek iyi yere gelemiyor.
Tüm konularda aynı yapıyı kullanmaktan kaçının. Yani her konuda 1 başlık 1 paragraf, 1 başlık 1 paragraf gibi olmasın. Çeşitlilik olsun bazılarında hiç h2 olmasın, bazılarında h2-h3 karışık olsun aksi takdirde ai algısı yaratır.
Ayrıca konulardaki yazılarda yapay ifadelerden biraz daha uzak durmanız gerekiyor. Yani normal insan tarafından yazılmış gibi olmalı.
Noktalama işaretleri abartı olmaması gerekiyor. Yani normal bir insan noktalı virgül veya ünlem işaretini pek kullanmaz o yüzden bunların kullanımı ai olarak algılanabilir.
Başarılar
Vermiş oldugunuz bilgiler için teşekkürler bu bir test demo demeler yapıyorum
butun katagori promtlari ayrı ayrı duzenlenebiliyor
butun uyelere özel promtlar yazılabiliyor
bir üye 300 kelime yazdırıp digerine 700 kelime yazdırılabilir.

Birde olayı su yönden degerlendirmek gerekiyor butun forum siteleri suan rss feed ile kopya içerik çekiyor
en azından organik makaleler yazıyoruz
teşekkürler

Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok yapay duruyor ( ama yapay zaten dimi )
🤣🤣🤣