abarruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konusu nedir videoların? Başarılar.
Teşekkür ederim hocam, direkt nişi söylemeyi tercih etmiyorum ama yapay zekayla içeriklere yorum kattığım bir kategori.
barison adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kazancınız bol olsun
Çok teşekkür ederim hocam. Cümlemize
opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mükemmel hocam banada yapalım böyle bişi
Hocam herkes bence girmeli yt işine bir şekilde.
omerfaruksunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hep şu YouTube sektörüne özendim ama hiçbir şekilde adım atamadım bilgim olmadığı için ve konsept bulmak sıkıntı olduğu için. Başarılar hocam
Ben de sizin gibi hocam hep özendim, erteledim ve girsem bile sürekliliğini getiremedim en son kafayı kırıp üzerine düştüm sonuç bu Darısı başınıza hocam.
Vulcanist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 63 milyon izlenme almış konuyu ya da kanal linkini niye söylesin adamın nişi sonuçta. Ben olsam bende söylemezdim dürüst olalım. Bizim buradan almamız gereken ders 1 bu şekilde kazanç elde edilebiliyor 2 - oyunu tr de oynamayın - yabancı dilde oynayın.
Direkt nişi söylemeyi ve link vermeyi tercih etmiyorum hocam dediğiniz gibi ama yapay zekayla içerik oluşturma, yorumlama üzerine amacım zaten bu süreci başından sonuca paylaşırken tam olarak buydu. Kazanç elde ediliyor buradan. Tr için ise ben aslında memnunum. 63m'nun 35m si aktif ve iki buçuk aylık sürecin izlenmesi bu. En başından pk olsaydı 35'ye 52bin tl bırakacaktı bence bu da güzel bir kazanç. Tabi globalde bu çarpı 3 - 5 orası ayrı bir olay.
mum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler...
Çok teşekkür ederim hocam
srhtyldz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kanal içeriğini soranlara gülüp geçiyorum her zaman tebrikler bu arada
Teşekkür ederim hocam