Rewora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne diyon kral ya
Öncelikle selamlar R10 ailesi. Hayırlı akşamlar, bol kazançlarınız olsun.

Çok güzel bir strateji geliştirerek çok kısa sürede bakiyemi %1900 artırdım. Sadece 2 gece 3 gün sürdü ve gayet iyi gidiyordum… Ta ki stratejiyi değiştirene kadar. Tek bir değişiklik, tek bir yanlış hareket, tek bir farklı düşünceyle parayı kaybettim. Daha doğrusu, dolar ana param çok eskiden kalmıştı. Bir hesabıma girdim, bakiyeyi görünce şaşırdım ve uzun zamandır üzerinde çalıştığım stratejiyi gerçeğe döktüm.

Bu kazanç 4-5 işlemde oldu. Biraz da heyecanlanıp kârı erken alıyordum; yoksa eminim bu kazanç %10.000’e kadar çıkabilirdi. Stratejimi soran ya da merak eden hocalarım olursa şimdiden kusura bakmasın, haklarını helal etsin. Söyleyemeyeceğim. Bu dünyada hiç kimse, ama hiç kimse kazanç yolunu tam olarak söylemez. Herkesin bir hikâyesi vardır; başarısızlıklar, yaşanmışlıklar… Ama sonuçta kazancın asıl formülü yok. Ben de dahil olmak üzere kimse bunu net şekilde vermez.

Kriptoya uzun zamandır başladığım için, geçen aylarda çektiğim bir kredi var ve hâlâ ödüyorum. Eğer biterse veya elime 1-3K$ arasında bir para geçerse devam edeceğim. Asla kriptoyu bırakmayacağım. Kumar olsa dahi, kaybetsem dahi bir hedefim var ve ben o hedefe ulaşacağım. Çevremdeki herkes bana aptal veya salak gözüyle bakıyor ama şunu anladım: Doğru stratejiyi (kendi stratejini) ve kafandaki kazanç planını değiştirmediğin sürece bu piyasadan ölene kadar ekmek yersin.

Umarım herkes hedeflerine ulaşır. Belki ben de ikinci bir konuda ya da ileride hedefime ulaşırım.

Şunu da söylemek isterim ki çoğu kişi biliyordur: Grafik analiz gerçekten %75 boş hikâye. Belki uzun zaman ölçeğinde doğrudur ama anlık al-sat için tamamen gereksiz. Mum, momentum, indikatör… Vallahi isimlerini bile bilmiyorum, anlamam etmem. Ama defalarca strateji yazdım, düşündüm, çizdim ve bu süreçte ortalama 300K’dan fazla kayıp yaşadım. Fakat sanki sonunda buldum gibi. Hem de öyle abartılacak bir bakiyeyle değil; hatta söyleyeyim, sadece 40$ ile bu kazancı sağladım.

Tekrar söylüyorum: Çok kolay gelebilir, basit de olabilir ama 4-5 işlem ve 3 günde oldu. Son gün ise “Galiba ben hedefime ulaşıyorum.” dedim. Adım adım gidiyordum ama işte o strateji değişikliği bizi likide etti.

Varsa sizin de bu tarz bir hikâyeniz, üstü kapalı şekilde anlatabilirsiniz. Sağlıcakla.

bunu demek istemiş biraz okunaklı oldu galiba