Selamlar, az önce ChatGPT nin atlas isminde ki browserını test ettim ve ilk aklıma gelen şey madem bu kadar yetenekli acaba benim yerime içerik girip site ile ilgili ayarları yapabiliyor mu oldu ve o kadar başarılıydı ki, Atlastan oto sanayici müşterimin sitesine Tofaş diye bir sayfa eklemesini ve içeriğine Fethiye tofaş tamiri ile alakalı seo uyumlu makale yazmasını ve bunu da markalar isimli sayfanın alt sayfası yapmasını söyledim sadece 2 dakika sürdü. Sonra biraz daha zorlayayım dedim başka bir müşterim siteme spam yorumlar geliyor onları engelleyelim demişti adamın sitesine login olup disable comment eklentisini kurup tüm yorumları devredışı bırak dedim ve sadece 30 saniye sürdü.

Her şeyi bu kadar başarılı yapabiliyor olmasına aşırı şaşırdım buda bizi şu sonuca götürüyor çok doğru promptlar girerek yada parça parça doğru promptlar girerek baştan aşağı tüm siteyi Atlas üzerinden ChatGPT ye yaptırabiliriz.

Şu an sadece MacOS da çalışıyor MacOS a sahipseniz mutlaka deneyin sonuçlar gerçekten inanılmaz.