Öncelikle selamlar,

Yalnız değilsiniz, ben de her gün evimin hemen dibindeki kafeye giden ve nargile içerek işime gücüme bakan biriyim.
Ayıplık bir şey yok, neden öyle düşünüyorsunuz.
Sonuçta bedava bir şey istemiyorsunuz, tam tersi sizi baş üstünde taşımaları lazım.
Paranız var ki yapıyorsunuz kimseyi ilgilendirmez.
3-5 garson sizin arkanızdan boş adam vs dese ne olur demese ne olur? bunu diyen arkadaşlar maaşını sizin benim ödediğim hesaplar sayesinde alıyor

Keyfinize bakın, ben de kafede nargile içerek çalışırken daha sakin ve verimli hissediyorum.
Allah vermesin cenaze vs olmadığı sürece her gün oradayım, bir gün gitmeyeyim iyi miyim hasta mı oldum diye arar sağolsun mekan sahibi abi. 1 günde ben gitmezsem batacağından değil gerçekten birlikte halısahalat, düğünler, asker uğurlamaları vs yapacak kadar yakın olduğumuz için artık.
Yeri gelir hasta olur benden ilaç vs ister evim yakın diye, yeri gelir yanımda misafirlerim olur jest olsun diye hesabınız yok vs yapar.

Siz nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın hocam, ben halimden memnunum. Kimseyi takmayın, herkesin sinir veya duygusal sistemi farklı. Ben her gün aynı yere aynı saatlerde gidip işime gücüme bakmayı seviyorum.