Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocamız göz ameliyatından çıktı kendisi hala iyi değil. Kendisinin chatgpt mağduriyetlerini bizzat ben gidermek istiyorum benimle iletişime geçerek size 1 aylık plus kodları vereceğim. Hocamıza geçmiş olsun diliyorum. Benle iletişime geçerek çözebilirsiniz
Öncelikle sonsuz teşekkür ederim. Mağdur rolü oynayan arkadaşların çoğu 1 kez telafi denilmesine rağmen 2 ve 3 üzeri telafi almış hem pozitif hem negatif trade vermişler. 20 günden fazladır bilgisayar ekran Android ekranına bakmıyorum bakamıyorum. İyileşme aşamasındayım hala. Gerekli telafiler sağlandı ameliyata dair raporum bulunmakta. İnanmayan aklında şüphesi olan varsa yöneticilere ve belli kişilere attım.

Sevindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun dileklerimizi iletin hocam bizde şaşırmıştık böyle bir arkadaşın bu duruma düşmesi normal değildi zaten.
Allah razı olsun.

useralpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun kendisi ile ticaretimiz olmuştu Allahtan şifalar diliyorum
Allah razı olsun.

DarkerVip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrardan geçmiş olsun. Onun konulardaki çekirdek çitleme emojisi atışını bile özledik.
VolkanCapar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

gerçekten ya

goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişi forumda aktif dolaşıyor arkadaşlar böyle mağdur edebiyatına bence gerek yok , foruma girebiliyorsa hesapta tedarik edebilir sizin böyle bir şey yapmanız kişinin banlanmasına engel olmamalı. ( banlanmış zaten şimdi gördüm)
Kurumsal plus hesabım var be bot bulunmakta. Arkamdan atan sallayanı Allah'a havale ediyorum diyecek bir şeyim yok. Ameliyat ve özel nedenler yüzünden yoktum ve belli aralıkta devam edecek.

SSA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH razı olsun. İyi niyet elbet kişiye döner gelir.
Forumda maalesef çok aceleci davranılabiliyor. Kişilerin o an durumu nedir bir sıkıntısı mı var diye düşünmek zor olmamalı. ALLAh şifa versin.
Mağduriyetleri giderecektir umarım.
Allah razı olsun.

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet mağduriyeti ben gideriyorum
Allah razı olsun hocam bu tarz kişisel bunu sabote ediyorlar mağdur ayağı oynayıp.

Aşırı mağduriyet varken dolaşıyordu ayrıca parantez içine yazmışım zaten 😂😂😂😂😂
Kurumsal plus hesabım var be bot bulunmakta. Arkamdan atan sallayanı Allah'a havale ediyorum diyecek bir şeyim yok. Ameliyat ve özel nedenler yüzünden yoktum ve belli aralıkta devam edecek.

Nova Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda aktif olması konu up botundan dolayı olabilir, forumda ticari faaliyeti olmayan kişilerin her şeye atlaması komedi
Bende 7/24 aktifim, konu up botum sayesinde
Bot vds de otomatik çalışıyor

(kurumsal pluslara serbest bot kullanımı)
Evet hocam.

cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorumluluk olarak değil Arkadaşla tanımadım ama çalıştım ilgili ve kibar bir arkadaş Senden önce yazacaktım yoğunluktan geç kaldım

D...cırıya kızıyorsa işini yapana yardım edelim

Droid içinde aynısını söylüyorlardı hocam mesele şu forumda aktifse buradadır kimse kimsenin telefonuna girip r10da dolaşmaz dolaşıyorsa yetki vermiş telafileri yap demesi lazım yani.
İşlerden çok anlamayan bir arkadaşıma verdim oda pek beceremedi maalesef. Yönetici bir üyeye bu duruma söylemiştim zaten.

Barthesan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun.

Ben sadece forumda aktif dolaşıyorsa buradadır diyorum hocam kimse kimsenin telefonundan r10a girmez giriyorsa verdiği biri vardır ve iletişim halinde olmaları gerekir bunu söylüyorum yoksa hastaysa geçmiş olsun. Bırakın 400-500 ü 50 tl ve daha düşük miktarda tokatlar çok bu forumda
Yönetici bir arkadaşa bilgi verildi arkadaşım bakıyordu wp çıkış yapıldığı ve çok anlamadığı için olaylar gelişmiş.

kmlhyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumun yeni stratejisi. Magduru oynamak. Benzer konular surekli dolasiyor. Dikkatli olun.
newQne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi biri gelse mağdur olmadığı halde mağduru oynasa telafi alsa nolacak?
Zaten suistimal etmişler hocam. Yapmamanız daha sağlıklı böyle şeyleri

Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun.

@goktugpek; hocam uzatmanın pek manası yok, foruma girebiliyor olmak her işi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Bende geçmişte bir ameliyat oldum ve tam 4 ay mesaj bile yazamadım ama forumda dolaştım, çünkü bedenim buna müsait değildi. Bu süreci yattığım yerden dizi izleyerek ve sosyal medyadaki gönderileri ve forumdaki konuları okuyarak geçirdim. Ön yargılı olmaya gerek yok, chatgpt hesapları herhalde milyonluk hesaplar değildir ki bir mağduriyet yaşatılmak istensin.

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocama geçmiş olsun, zannetmeden öte bir durum var orta da, hem de kanıtlı, R10.net profili çok değerli arkadaşlar kullanıcının, iki üç beş yoktan kazanç için akıl mantık dahilinde yapılacak bir dolan***ıcılık faaliyeti söz konusu olamaz, bir de bu bakış açısından bakın, ricamdır.

Hocama bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum..

Ha! Milyon olsa anlarım, ya da 500 bin seviyelerinde falan vs. kumar oynuyordur, sıkışmıştır falan filan.. Yani her şey mümkün, ancak olay lisans yani, çok ama çoook zor bir ihtimal.
D0landırcılık söz konusu değildir teşekkürler.

GS0707 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu neden herkes yargısız infaz yapıyor? Arkadaş çıkmış mağdur olanlar bana ulaşsın diyor gidereceğini söylüyor. Bizim r10 ahalisi ne yapıyor daha fazla açık ve daha fazla bilmeden sırf meraktan yorum kasıyor.
El insaf yahu o arkadaşın yerine 1 dakikada olsa kendinizi koyun. O zaman aynı percereden bakabilecekmisiniz çok merak ediyorum. Evet bakanlar olursada onlarada iki defa düşünmek lazım.
Çok boş insan var maalesef hocam
ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Öncelikle sizi kutlarım. Gerçekten dar gün dostluğu yapıyorsunuz şuanda. @RakipsizHizmet; 'ede buradan geçmiş olsun dileklerimizi iletelim, duacısı olalım.

Bir arkadaş forum girmiş demiş ancak otomatik konu up 'dan ötürü oluyor olabilir. 2. bir husus olarak hocamızın 2.500+ yani forumda dereceye girmiş şekilde bir Trade puanı var. Yani bu tarz düşük tutarlı işler için d-landırıcı yaftası biraz gereksiz olmuş.
Not: Ben @RakipsizHizmet; hocamla hiç tanışmamıştım rahatsızlığından da haberim yok tekrardan geçmiş olsun. @Saitama; hocam mağdur olan kişilere bende yardımcı olabilirim. Bir ihtiyaç olması durumunda bana da PM atın bende mağduriyetlerini gidereceğim.

Tavsiye; Yaklaşık 2 hafta önce yediğim linçte 'de aynı şekilde bilmeden etmeden bayağı bir kişi beni yargıladı. Forum olarak artık her konuda bilmeden, araştırmadan, dinlemeden, okumadan yargılamayı / linçlemeyi bırakmalıyız.

Harunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Allah razı olsun.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enteresan..
Enterasan olan nedir?
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisini şahsen tanımıyorum ama şikayet konularını görünce şaşırmıştım kesin bir şey oldu bu adama diye düşündüm. Maalesef ki öyle de olmuş. Kendisine çok büyük geçmiş olsun tez vakitte sagligina kavuşur İnşAllah.
Not: magduriyet yaratmış olabilir fakat daha once alışveriş yapmış biri olarak ilgisiz kaldıgını görmemiştim. ayrıca bende magdurlardan biri olsam sinirlenirdim yalan yok ama ufak miktarlar için o derece iyi bir ticari geçmişi olan hesabı ateşe atmaz diyip beklerdim. herkes benim gibi olmak zorunda degil tabi ki ama hayat bu. Vicdanen rahat olmak için yapmış oldugum birşey.
Teşekkürler gerekli tüm mağduriyetler giderildi.

anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne ameliyatı oldu hocam? Gözünü mü çizdirdi veya katarakt vs mi ? geçmiş olsun.
Göz cizimi

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle sürekli çalışırım, bir alacağım olmadığı halde bana da cevap vermedi. Öyle bir hesabı 3-5 chatgpt için çöpe atacak hali yok. Gerçekten bir sorunu vardır geçmiş olsun kendisine.
Teşekkürler diyecek lafım yok o arkadaşlara.
vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
KİMSE NE OLDUM DEĞİL NE OLACAĞIM DEMİYOR .Yargısız infaz yapmaya ne kadar meraklı boş arkadaş var frumda onuda görüyoruz böylece.

Kim üzerine alınırsa alınsın..
Maalesef...

Eymeneren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok geçmiş olsun bir çok alış veriş yaptım gayet çok ilgili ve yardım sever o yüzden arkasından kötü biri diyemem eğer gözünü cizdirdiyse doğrudur çok yanma olur birde belli bir süre karanlık yerde durması lazım biraz bile gün işi aldığımı sıkıntı büyüye biliyor tez zamanda aramızda tekrardan görmek dileğiyle tekrardan geçmiş olsun.
Evet ilk zamanlar hiç göremiyordum yanıyordu sulanıyordu batıyordu şu an çok çok daha iyi iyileşme süreci daha sürecek.

Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya yazmayayım yazmayayım diyorum da adam burada mağdur varsa yardımcı olacağım diyor halen birileri gelmiş yok efendim mağduru oynuyor vay efendim mağdur edebiyatı yapıyor yok işte online geziyor vs. vs. ya arkadaş aklın yok fikrin var konuda arkadaş ne demiş? mağdur olan varsa ben karşılayacağım ee başka söze ne hacet?
Birileri gibi milyonlar vurup geçmemiş ki bu adam. Bir derdi var ki telafi edemiyor yoksa sizin 300 400 TL'nize kalmadı. Allah şifalar versin @RakipsizHizmet; tebrik ederim @Saitama;
Allah razı olsun çoğu mağdur değil gerekli cevap ve telafileri sağladım.

asil_turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile çok fazla ticaretim oldu sağlam ve dürüst birisidir. Ameliyattan sonra whatsapp dan geçmiş olsun yazdım teşekkür etti (dediğiniz gibi kuzeni vs olabilir) daha sonrasında özel bir konu için mesaj attığımda dönüş yapmadı eminim ki sağlık sorunlarından dolayıdır. kendisi çok ilgili ve dürüst bir arkadaştır en kısa sürede sağlığına kavuşup tüm mağduriyetleri gidereceğine canı gönülden inanıyorum
Hepsi giderildi arkadaşımdı sağ olun.

Necmettin94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 aylık claude almıştım kendisinden 1 ay geçti hesap gitti
Tüm mağduriyetler giderildi. WP numaradan ulaşabilirsiniz.