Rewora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne diyon kral ya
instagrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reis kripto piyasasında herkes kan ağlıyor sen nasıl parayı vurdun
Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biraz şans işi çok anlamam ama 40x marginle 20 dakikada 500 doları 11.000 dolar olarak çektim 4-5 gün önce.
waptayiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm analizin Trump'un yapacağı ilginç bir açıklama ile sekteye uğrayabilir.
Ertoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin mod off herhalde

Strateji soğuk kanlılık düşünce yapısı
Nova Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E book için altyapı konusu
GLAADIO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazananlara hayırlı olsun diyorum . Ama şunu bilin kimse kaybettiğini soylemez.
Hocam benim o kadar param olsaydı daha çok farklı olurdu net söyliyim sen 500 dolar ile yaptığını ben 40 dolar ile yaptım farkı anlarsın umarım inşallah daha çok kazanırsın

Valla değil tramp bitcoin kurucusu haber çıkarsa %40 seker o kadar.
Wacco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kriptodan değilde kral e-booktan parayı vurmayı hedeflemiş
yok ya hocam kazandıktan sonra burdaki kardeşlerimin abilerimin cebindeki 3 kuruşamı göz dikecem gerek yok. benim hedefimdeki parayla r10 satın alırsın

Ben söyledim hocam 300k dan net fazla net 500kyı geçmez
Vivobayim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazı çok uzun. Okuyasım gelmedi. Kısaca kaç doları kaç dolar yaptınız acaba ?
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ertooooo...
Yav dayı Allah peygamber aşkına niye bu düşüncedesiniz anlamıyorum şerefim namusum üzerine yemin ediyorum şuan aklıma siz getirdiniz buda kulağına küpe olsun öyle birşey asla olmaz yane hedefimi ve mutluluğumu paylaşmak istedim sizin gibi değerli abilerim hocalarıma sen kendin beliki bu antin kuntin milete hava civata satanlardansın dur profilini de inceliyim bari
aynen kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa civata satanlardanız
ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kumar oynuyorsunuz 1 liq'e bakar. Gider gene kredi çeker borç çeker bu sefer kesin olacak deyip daha çok batarsiniz. Zaten baya bir batmissiniz anladığım kadarıyla. Umarım bu bataklıktan kurtulursunuz.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Chatgpt'ye yazsak tercüme eder mi acaba umarım kazancının birazı ile etkili anlatım kursuna gidersin.
birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel Pr çalışması hocam bol kazançlar. Ebook çıkınca beni de etiketleyin merak ettim bir anda
geldeoynama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Metnin %95 boş, ne demek istediğinide anlamadım. Bu konuyu neden açtın .
g30 var düşünürsen forumda başka bi arkadaşada verdim daha önce sana da verelim
Bir üsteki yanıtlarımı okursan çok sevinirim vallahi zahmet olacak ama hakkını helal et

Valla hocam ben üst yanıtlarımdada dedim değerli hocalarım ve kardeşlerim abilerime mutluluğumu paylaşmak için hani hedefimi söyledim ama beliki siz ne hocasınız ne kardeş nede değerli
useralpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne stratejisinden bahsediyorsunuz ? Tüm piyasa milyar$ liq oldu galiba 2019-21 yıllarından konuşuyorsunuz o zaman biraz piyasa vardı şuan manipüle ediliyor piyasalar destek direnç hepsi boş şuan sen analiz yaparsın birisi çıkar örnek elon musk doge alıyorum der senin short dediğin işlem uçar )
goktugpek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıvacı ertem 😂
SyeFania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuduğumu anlamama problemim var sanırım
hmtatar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e kitap ne zaman çıkıyor hocam
unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10 u alınca etiketleyin size zahmet
Bay_Keskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Margin ile giriyorsan cross olacak ve liq fiyatın olmayacak
Hoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biri tercüme edebilirmi?
Ne kazanmış ne kredisi almış bişey anlamadım
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç para kredi çektin. Kaç parayı nekadar yaptin.
Nasil battin.
Ne tür stratejiler kullanıyorsun.
Anlam bozukluğu olmadan madde madde yazar mısın.
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam çıksan bu kadar etkileşim almazsın.

Konuyu toplam 129 kişi okuyor. (108 kayıtlı üye ve 21 Misafir)
Musiconline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse kaybettiğini söylemez 👍 bu kripto olayı bambaşka birşey hocam anlam.veremedim cümlelerin icindekilerine çünkü konu bambaşka bir yerden başka yere çekiliyor yazımlarinizda tuhaf geldi bana iyi forumlar
arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam şimdi bize ne satacaksın onu söyle
4 k krediyi sabaha batırdında şimdi %1900 la kaç k kazandın onu de
gosha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkaç yıldır teknik analizle kafayı bozmuş biri olarak şunu söyleyebilirim; psikolojin zayıfsa tradingten para kazanamazsın, pozisyon taşımak gerçekten çok zor..yoksa gir youtube da binlerce strateji anlatan var, çoğu %70-80 arası gerçekten kazandırıyor RR olarak..
Ben son 1 aydır güzel paralar kazandım ilk olarak, ama konu açmak aklıma gelmedi nedense ))
ict candır..
Yaş kaç acaba
Urartu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam e book ne zaman onu söyle geç bu hikayeyi
ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kumar size bir şey kazandırmaz bırakın şu işleri
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 günde full kazanır 1 günde hepsini verir, üzerine kredi çeker onuda batırırsınız.
profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
parayı vurduk demiş kaybettiğini anlatmış
ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"ama sanki sonunda buldum gibi" bu hissiyat çok tehlikeli bir hissiyat. 35 yıllık trader abinden bir tavsiye, bir şey bulduysan git yap buralarda yazıp yorulma.
bir strateji belli bir dönem çalışıp sonra çalışmayabilir. o çalıştığı dönem ne kadar sürer onu da kimse bilmez. çalışan bir şey yakaladıysan bir birikim yap ve sonra o kaldıraç ve tüm bakiyeyi işleme basma yaklaşımından uzaklaş.
bu işin matematiğini bilmeden, anlamadan, ağlaya ağlaya kanıksamadan burada %1900 yazmakla olmuyor bu işler. sen bir kazanç elde etmişsindir. aynısını defalarca yaptım ve diyorum ki: YAPMA, YANARSIN.
kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok ben söylüyorum 2017 da 8 bitcoinim vardı. tanesini 8 bin tl den almıştım çok iyi hatırlıyorum. en son 1,7 btc kalmıştı onuda satıp çıktım 2018 de
Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Self serving bias olmuş arkadaş geçmiş olsun. Marketin yıkamayacağı teknik olmadığını anlar büyüdükçe.
Cebom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herşey boş hocam bedava para yok risk yönetimi var bu arada grafik felan hikaye değil çiziyorum paşalar gibi sadece sermayem yok. her hafta 100 dolar atarım 300 dolar olarak çekerim RR uyunca herşey mümkün çünkü %30 bile win raten olsa kazanan sen oluyorsun ama sizinki bana kumar gibi geldi.
SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
salihturker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A1 SEVİYE Türkçe DERSİ E-book 100 TL
Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okuyamayan ve üşenenler için özet
-40 dolar ile 1k yapıp liq olmuş
-kimseye nasıl liq olduğunu söylemeyecekmiş
sy1ar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kere okudum hiçbir şey anlamadım
csfrag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok düşük kaldıraç ile bile oynasan, sistem kazanmanı istemiyorsa eğer seni silip yukarı yada aşağı devam eder. Anlık olarak hızlı al sat yapıp kolay kazanç olabiliyor. Yada yüksek oran oynayıp yukarı yada aşağı yönü bilip az bir yükselişte hemen kar alabilirsin . Ama yine tüm tutarla oynarsan siler seni. Sonra hırslanır daha yüksek tutarla oynarsın. Bu işler böyledir. Madem %1900 yaptın, böl onu 19 a 19 tane şansın olsun. Ama yok hepsiyle oynarsan siler

Neyse kısaca bulaşmayın abi, kaptırdınız mı kumar olur.
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet @Dijitalex; hocam hariç buda size anladınız.....
Ve şuan saat 21:46 bak BTC 90.550 dolar ben 91.100 91.200 geleceği için erkenden size yanıt vermek için bunu hazırda bekletiyorum bence siz benimle yarışamazsınız siz gidin e book inceleyin belki para kazanmayı öğrenirsiniz fazla gösteriş yapmayacağım sırf sizin inadınıza 6 dolardan ne kadar kazandığımı şuan tahmin edemiyorum ama büyük ihtimal 91k olmadan ben işlemden çıkarım burda tekrar söylüyorum siz insan sarrafı değilsiniz müneccim de değilsiniz sadece yapamadıklarınızı ben yaptım diye bazı hocalarımın kardeşlerimin abilerimin zoruna gitmiş olabilir ama ben yinede eyw diyorum haklarını helal etsin belki herkes o düşüncede değildir ama çoğu öyle yani demem o ki fazla söze gerek yok ben gerekeni yaptım varsa artıran gelsin
Ve kredi borcum olmazsa çok daha iyi olacak ama sabır edeceğiz birazdan işlemi bozunca buraya ekran fotoğraflarımı bırakacağım tekrar tekrar söylüyorum bu işin mumu çizimi yılları ile alakası yok yani yok abi boşa kendinizi üzmeyin bu iş çok farklı ben bu işe 3 aydır başladım geçmişimde tabi biliyordum ama böyle değil size de bir alım fırsatı veriyorum sabreden şu an BTC den alır bu da ilk ve son güzelliğim olsun

@MiqeZeLLa; @TPKmedya; hocalarım mod olduğu için bu konuma etiketlemek istedim ve onlarda burda bana saf alanları görsün ben hep mutluluğumu paylaşmak istemiştim iyi çalışmalar.