Merhaba arkadaşlar,
Yeni geliştirmiş olduğum WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme (WASendly) Chrome eklentisini sizlerle paylaşmak istiyorum.
R10 topluluğuna özel olarak, eklentiyi tamamen ücretsiz kullanıma açtım.
Eklentiye giriş yaptıktan sonra mail adresinizi PM ile iletirseniz, hesabınızı ömür boyu Premium olarak güncelleyebilirim.
Eklentiyi indirip deneyebilir, görüş ve önerilerinizi benimle paylaşabilirsiniz.
Geliştirmeye devam ederken fikirleriniz benim için çok değerli.
Destek olmak isterseniz, mağaza üzerinden 5 yıldız değerlendirme yapmanız yeterli. 🙏

⭐ WASendly – Tam Özellik Listesi
  • WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme — Tek tıkla yüzlerce numaraya mesaj gönderebilme
  • Numara Listesi Oluşturma / CSV Yükleme — Excel / CSV dosyalarından kolay yükleme
  • Mesaj Şablonları Oluşturma — Hazır mesajlar kaydet ve hızlı gönder
  • Değişken Destekli Mesajlar — İsim, şirket adı vb. alanları otomatik doldurma
  • Numara Doğrulama (Validation) — Gönderim öncesi numaraların geçerliliğini kontrol etme
  • Gruplardan / Rehberden Numara Export / Import — Mevcut gruplardan numaraları dışa aktar / içe aktar
  • Hızlı Gönderim Motoru — Optimize edilmiş gönderim, stabil ve seri mesaj gönderimi
  • Numara Tekrarlama Önleme — Aynı numaraya birden fazla kez mesaj gitmesini engelleme
  • Anti-Block / Güvenli Mod — Random delay & yavaş mod ile WhatsApp tarafından engellenme riskini azaltma
  • Gönderim Raporu — Hangi numaraya mesaj gitti, başarılı mı, hata mı kontrol edebilme
  • %100 Tarayıcı Üzerinden Çalışır (WhatsApp Web) — Ek yazılım gerektirmez
  • R10 Üyelerine Ömür Boyu Premium — Mail adresini PM ile ileten R10 üyelerine özel
İndirme Link: TIKLA

https://www.youtube.com/watch?v=AuIcddy-XhM