Benim bot sattığımı nerden çıkarıyorsun sen, ben kendi gözümle görüp deneyimlediğim şeyemi inanacağım yok senin dediklerine mi?
Birden fazla proje yönetiyorum. Bu botlardan en çok sıkıntıyı sorunu çeken benim zaten. Benim tümüyle legal olarak uğraştığım sitenin önüne adam 1-2 saat içerisinde geçiyor ve orda günlerce kalıyor bu botu kullanarak rakip firma sahibinide tanıyorum ve bu programlardan birini kullandığınıda biliyorum. Ben bu projede ileride spam vb. sorun yaşamamak için kullanmıyorum. Ama rakip sitenin kaybedecek hiçbirşeyi yok gidip 80₺' ye .com.tr domain alıp tekrar önüme geçiyor. Bunu yapmayı bizi mecbur bırakan o Google 'un berbat algoritması, artık çağın gerisinde kaldı anlıyor musun ?
Bu kadar üst düzey bir kişiliksen, Google Mühendisi vs. bir iletişime geçte bizi şu dertten kurtar. Yazdığım hiçbirşeyi okumamışsın. Okuma bilmeyen adam nasıl Öğretim Görevlisi oldu şüpheli. Bende NASA' da Astronotum zaten. Aynen aynen..
KISSADAN HİSSE SATTIĞINIZ BOTLARDA KENDİNİZİ 1. SIRAYA ALIN GÖRELİM İZLEYELİM.
şeklinde yazmışsın git al ordan popüler bir yazılım kaliteli gmail+cookie+kaliteli residential proxy eğer siten. İlk 20' de ise zaten rahatlıkla ilk 3' e giriyor. Sen denemedin paran yok diye biz yalancı mı oluyoruz ? Dene kendin gör.
Dostum seviyeyi bu kadar düşürmene gerek yok. Ben sana hakaret etmeden teknik bir konu açıklıyorum, sen her seferinde kişisel saldırıya dönüyorsun.
Benim Google mühendisiyle iletişime geçmek gibi bir iddiam yok, senin de NASAda astronotum, diyerek küçümsemene gerek yok. Konu teknik bir tartışmaydı, sen hakaret seviyesine çekince ciddiyeti kalmadı.
İstersen teknik konuşuruz, istersen burada kapatırız ama hakaret ederek bir yere varamazsın.