MegDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni lütfen yanlış anlamayın şahıs özelinde söylemiyorum, bence böyle yapmıyorsunuz yaşanan sorun tamamen bundan kaynaklı oluyor. Bu forumda 100tlye video editleyen insanlar var bakın 100TL 100 TÜRK LİRASI YÜZ TÜRK LİRASI. Örnek tabi bu dediğim gibi şahsi algılamayın ama bir iş ederinin altında ise yaşanan sorunları işi veren kişi göze almalı.
Estağfurullah, o noktada haklısın hocam. İş veren her türlü risk alır. Kendim şahsi olarak ederinin altında fiyat verenden direk şüphelendiğim için genelde cevap bile vermem. İki ayrı reklam ajansımız var piyasayı, işin ederi ne kadar olacağını gayet iyi biliyoruz. 500 TL lik işi 1500 TL verene işi vermem 300 TL verene de vermem asla. Ya abartı fiyat yada hep şüpheli fiyat. 500-700 TL arasına iş verilir genel olarak. Referanslar, profiller de göz önünde bulundurularak. Ama bunları yaptığımız halde yine aynı acemice bir iş konuluyor ortaya. Arkadaş dün akşam kanva videosu izlemeye başlamış, bide capcuta bakmış iki indirmiş bilgisiyarına aha videographer oldum sanıyor. Sonra bize işin böyle işlemediğini bu şekilde yapılamayacağı kolpasını anlatıyor olan kaybedilen vakite oluyor, müşteri de bekletiliyor.