Selamun aleykum, beni az çok tanıyan bilir forumda elektronik ürün alım satımı yapıyorum. Ve burada çok aktifte değilim. Ona rağmen burada çok şükür 100'ü geçkin elektronik ürün ticareti yapmışımdır.
Son zamanlarda olay gece ticaretine döndü. Bende anlamadım ama insanlar genelde gece alışveriş yapıyor. Bugün 23.00 gibi bir güvenliğe tablet götürdüm sattım. Az önce de birisi acil telefon lazım diye mesaj attı onu götürüp teslim ettim.
Müşteriye yok deyince veya sabah halledelim deyince ya vazgeçiyorlar ya da başka cihaz buluyorlar. Ekmek kapısı elimden geldiğince insanları boş çevirmek istemiyorum. Ama şöyle avantajı da oluyor. Yine lazım olunca direkt beni arıyorlar.
Aslında maaşlı işi bırakıp bu işlere yoğunlaşmayı çok düşündüm. Ama gerek dükkan kirası gerek vergiler ve masrafları görünce geri vazgeçiyorum. Bu işi seviyorum ve ek gelir olarak yapmak hoşuma gidiyor.
Olur da ileride maddiyat sorunum kalmazsa kesinlikle elektronik dükkanı açmayı düşünüyorum. Talep çok fazla çünkü. Hem alım satım olsun hem tamir olsun. İnsanlar sürekli telefonunu ya kırıyor ya değişmek istiyor. Her sene yeni model çıktığı için ölmez bir sektör.