farcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hepinize Merhaba.
Uzun süredir bir yere bağlı olarak yazılım mühendisi olarak çalışıyorum ve artık bir yere bağlı olmaktan çok sıkıldım. açıkcası freelance veya pasif gelir kazandıracak veyahut uzaktan danışmanlık yapabileceğim işlere yönelmek istiyorum. uzun süredir dediğimde 3 yıl falan öyle çokta ileri seviye değilim daha yaşım 22 . senior olduğumu iddia etmiyorum.
Ama farkettiğim şey şu, böyle 8-5 çalışmak insanı yoruyor ve her zaman patronlar bizim üzerimizden daha fazla kazanıyor. bu durum beni rahatsız ediyor.
Açıkcası pasif gelir elde etmeye başlamak istiyorum ve udemy'de eğitim vermek istiyorum. bunu aranızda yapanınız var mı veyahut nasıl fikir eğitim vermek? bunlar hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum ve nasıl gelirleri var onlarıda biliyorsanız paylaşırsanız çok ama çok sevinirim. başka fikirlerede açığım..
Kaliteli, planlı, kendi bakış açınızı açıklayıcı bir şekilde sunduğunuz eğitimlerin karşılığını alamayacağınızı düşünmüyorum hocam. Onun dışında eğitimyerleri ücretlendirmeleri konusunda pek bir bilgi sahibi değilim