Hocam Udemy'de eğitim vermedim profesyoneli değilim ama Udemy eğitimlerini zamanında satın alan bir kişi olarak şunu söyleyebilirim. Genel olarak ön plana çıkan tüm içerikler satın alınmış mesela adamın 2021 den beri güncellenmemiş bir eğitimi var diyelim. Hatta programlama dilini öğrettiği IDE bile şuan piyasada olmuyor olsun ama yinede en çok satılan o olduğu için insanlar ona yöneliyor. Yani aslında bu durumda iki seçenek kalıyor. Ya daha önce hiç bir eğitim verilmemiş bir proje bulmanız gerekiyor. (En son araştırdığım kadarıyla Unreal Engine 5 te aşırı eksiklik vardı türkçede) İkinci olarak ise Bir İnstagram hesabı açıp bu daily videosu atanlar gibi olmanız veya bir şekilde kitle kasıp kendi kitlenizle büyümeniz. Reklam vermekte bir alternatif lakin çok tutar mı emin değilim. Daily videolardan kastım Her gün yeni bilgi paylaşıyorum, Her gün yeni bir programlama dilini özetliyorum gibi böyle insanların sıkça ve hızlıca tüketebileceği şeyler olursa güzel olur. İnsanların ilgisini çekerseniz ihtiyacı olmayan, yazılımla uğraşmayan adama bile belki lazım olur diyip aldırabilirsiniz.