sizin bu tavrınız çok rahatsız edici yalnız, bana ne diyen kim?
gayette savunmuşsunuz , ben kişisel deneyim veya kullanıyor musunuz diye sormadım paylaşımımda, böyle bir gündem duyumu olan var mı onu sordum.
Cursor u gerçekten dünya devi mi çıkarmış, emin misiniz, CEO su Michael daha yeni bir TV kanalındaki röportajında, spikerin "insanlar ewet çok fazla kullanıyor ama neden Cursor ile dünya ölçeğinde tamamlanan bilinen bir proje yok" sorusuna sustu kaldı.
sizinle deneyimlerimiz çok farklı ve ısrarla anlatmaya çalıştığım çerçevenin dışında kalmak istiyorsunuz.
insanların böyle bir gündem ve çalışma konusunda önlem alması gerekir.
olay Yapay Zeka nın ne kadar geliştiği veya hangi firmanın hangi yapay zeka aracını çıkardığı değil.
siz hiç e-ticaret ve veya pazaryeri sitesi geliştirdiniz mi? bence linkinizdeki web sayfası da çok vasat aslında, neden öyle?
Haklısınız. Rahatsız ettiysem özür dilerim. Bana ne diyen benim, orada kendimden bahsettim, daha doğrusu diyen ben olmak istemediğim için sorduğunuz soruya bilgim dahilinde cevap vermek istedim.
Yardımcı olmak istemiştim, rahatsızlık vermek veya tartışma yaratmak değil.
Kusura bakmayın. Linkimizdeki web sayfasını da güncelleriz. Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla.