Yav hocam allah razı olsun beni azda olsa bir sen anladın ben kim ne derse desin direk uygulama yapıyom o kişinin dedğini yada hayali yapıyorum boşşşşş adam 1 aydır yayında toparlıyacak toparlıyacak her hafta aynı şeyi diyor 2 gün önce 90+ oldu ben dedim diyor ya ahmak zaten yükseleceğini herkes biliyor uzun vade ben video bile çekmişim kendimi kaydetmişim btc uzun vadede sana gün ver fiyatını verim bunlar boş beleş iş gelsin 1 dakikalık stratejide konuşsun
Çeşitli influancer'larla ve kripto para şirketleri ile çalıştım. Yayın yapanlar, twitter fenomanleri vs. gördüklerimi anlatsam inanamazsınız.
Daha önce baklavıcılık yapan adam yarım milyon takipçiye ulaşmış ben finans uzmanıyım diyor.
Daha önce pidecilik yapan adam 800 K takipçiye ulaşmış ben finans uzmanıyım diyor.
Senelerce işsiz gezen adam hesabına bot basıp ben fonemenim diyor analiz paylaşıyor.
Bana Bitcoin ne diye soran kadın 2 ay sonra çeşitli borsaların sayfalarında/kanallarında analiz yayınları açıyor.
Daha neler neler....
Bu söylediklerimin hepsi farklı insanlar ve şirketler. Uzak durun arkadaşlar. Hiçbiri analizden kazanmıyor. Sizlerden kazanıyor. Şunu anlayın.