Hocalarım size içimi dökmek istiyorum ben 7 kişilik bir ailenin en büyük çoçuğuyum biz ailemle dedemlerin evinde kirada oturuyoruz dedemlerin şuan 2 oğlu ve 5kızı evli 2 oğlu da bekar dedemlerle yaşıyor dedemin kendisinin tarlası, fabrika gibi işleyen bir işyeri ( işyerinin aylık minmum tüm masraflar hariç 250k geliri var) +şuan ise bir tane yeni yapılan fabrika büyüklüğünde iş yerine yazıldı aylık bir ücret ödüyor çok değil bir kaç yıla oranın sahibi olucak oranın değeri nerden baksan şimdiki fiyatı 40-50milyon şimdide tarlayı satıp havuzlu bir bağ evi almayı pilanlıyor şu kadar mal varlık içinde öz evladı olan kızından aylık kira alıyor üstüne birde kira az aldığı için evden çıkarmak istiyor şu hayatta dünya malında zerre gözü olmuyan biriyim kendisine allah daha çoğunu versin burda en büyük sıkıntı kendilerinin cahilliğinden kaynaklı olduğunu da çok iyi biliyor dedem aslında iyi biri ancak oğulları aklına giriyor kızın ve eşi senden besleniyor gibi birçok laflar ediyor oğulları dedem vefat edince birbirlerine zarar vereceğinden bile şüpheliyim şuan ayakta durmalarının tek sebebi dedem böyle bir zorlukla yaşıyoruz şuan borçlardan ötürü zor durumdayız, inanın şimdiye kadar bir başka kiralık eve geçme imkanımız olsa çok tan geçmiştik şu aralar zor durumda olduğumuzdan ötürü yoksa bunların lafınada kalmış olmazdık benim içimde hep bir umut var hep iyi olucağız hep iyi yerlere geleceğiz diye bilmiyorum içimdeki o umut da git gide kayboluyor ben şuan ailem için üniversite hayallerimden vazgeçiyorum ve bir işe girip aileme destek olmak için çalışacağım
Sizin tavsiye lerinize çok ihtiyacım var...