Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyin bir sınırı kotası vardır google ve apple dahil, sınırsız diye bir ibare internet aleminde göremezsin hocam.
Ürün biz isek bazı şeyler sınırsızdır, örnek vermişsiniz ya bende örnek vereyim. WhatsApp (ücretsiz) ilk çıktığı zamandan beri. Tabi sonra kurumsallar için bazı uygulamaları çıkardı ama (standart) kullanıcılar için sınırsız. Sınırsız olan (mesajlaşma) drive, görsel gibi şeyleri kastetmiyorum..

Facebook ilk çıktığı zamandan beri ücretsiz.
Hatta yaşınız yeter mi bilmiyorum, 0.facebook.com, veyahut zero.facebook gibi uzantıları vardı (ücretsizdi)

İnternetten her şey ücretsiz olamaz diye bir düşünceniz var, benimde şöyle bir düşüncem var. Hatta bu bir manifesto onu paylaşayım.

Gerilla açık erişim manifestosu.
Nedir bu hocam derseniz;
Bkz:
https://creativecommons.org.tr/geril...nifestosu-cev/

Kısaca: bilgi ücretsiz bir şekilde paylaşılmalıdır. Ücretli değil, şimdi bunun konuyla alakası yok, ama ona da geleceğiz sabredin. Bazı şeyler internette halen ücretsizdir. Bunlar ürün biz isek.

Bu arada bu manifestoyu okursanız kıvanç duyarım, saygılarımla.