gereksiz bir konu. adam işini 3-5 bine hallettirebiliyorsa bir şekilde demek ki işin değeri artık bu seviyedeymiş. o yüzden önce bunu kabullenin. kendi çıtanızı yükseltmeye, değeri 500-1 milyon olan işler ne ise onlara odaklanmaya bakın siz de. adam 200-300 bine iş alıyormuş da burada 5 bine yaptırıyormuş.
o adam da200-300 e o işi alabilmek için o sistemi, düzeni kurmaya yatırım yaptı. aynı yatırımları, markalaşmaları sen inşa et o adama rakip ol öyleyse.
başkalarına sallayarak neticeler alamazsınız, bir noktada illa ki bu delik sizi de yutar. o yüzden deliğin içine çekilmek istemiyorsanız kurallar, talepler şunlar bunlara kafa yormak yerine benim sunduğum hizmeti birisi nasıl 5 bine yapabilir sorusuna odaklanın. çünkü iş 5 bine yapılabiliyorsa, artık değeri 5 bin demek ki. o halde sen kendi seviyeni 500 binlik noktaya taşıyacaksın. 5 bine iş yapan adam senin yaptığın işi arayan biriyle karşılaştığında " ben onu yapamam kardeş o büyük firmaların işi " diyip sana salacak konuyu.
Altına imzamı atıyorum
r10 da ucuz iş yapan görmedim genelde çamur gibi işler Çok ciddi paralara satılmaya çalışıyor Bionlukta 10 TL fiyat verenlerin Forumda 100 TL fiyat verdiğini gördüm.