Bende Turkticaret'den bir çok defa domain aldım. Alım ve kullanımda da bir sorun yaşamadım fakat bu firmadan domain aldığınızda yapacağınız ilk şey bir hatırlatma kurup domain süresi bitmesine yakın en az 3 ay önceden domaininizi başka firmaya taşımak olmalıdır. Olurda transfer etmeyi unuttunuz, yenileme maili gelmedi veyahut reg yaptığınız o maile erişimi kaybettiniz ve transfer periyoduna takılı mı kaldınız? O zaman geçmiş olsun. Ya domaini kaybedersiniz ya da $1,99'dan kampanya diye ödediğiniz bu miktarın en az 10 - 15 katı fiyata ki şu an güncel kur ile $23 - $24 dolara domaini yenilemek zorunda kalırsınız. Zira dünyanın en pahalı domain yenileme ücretine sahip firması olabilir. Ben bu ucuza reg pahalı renew olayının bu firma için bir satış ve pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum. Ticaret bu, serbest piyasa lakin ne kadar etik orası tartışılır. En baba ve en iyi yabancı firmalarda bile taş çatlasın $12 - $15 bandında olan yenileme ücreti, Turkticaret'de 2 katı miktara tekamül etmektedir. Forumda yukarıda anlattığım benzer durumları yaşayan bir çok arkadaşımız var. Bu nedenle al sat domainler için, kısa süreli proje domainleri için ya da domain kaybolmasın firmalar arası parking için fiyatları çok cazip gibi görünse de, uzun vadeli düşünüyorsanız tekrar düşünmekte fayda var.