Sebonline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işi son 1,5 ay içinde, r10 dan 4 farklı kişi yaparım dedi.
1. görüşdüğüm kişi yaparım dedi yapamadı gönderdiğim peşinat ödemesini de iade etmedi hesabı banlanmış şahsı icraya verdim.
2. görüşdüğüm kişi yaparım dedi 10 günde teslim ederim dedi 5 gün oyaladı ortada hiçbişey yok hiçbir çalışma yok ücret iadesi istedim.
3. görüşdüğüm kişi 15 günde yaparım dedi örnek kodlar istedi örnek kodları yolladım kodları incelemiş yaparım dedi peşinat ödemesini gönderdim 1 hafta sonunda ne telefonlara ne mesajlara cevap veriyordu peşinat ödemesini zar zor aldım.
4. görüşdüğüm kişi Peşinat ödemesini gönderin işin olup olmayacağı 2 gün içinde belli olur dedi 5. gün oldu yarın netleşir dedi yarın dediği 6. gün oldu ortada yine netleşen bişey yok 7. güne sallamak istedi kabul etmedim ücret iadesi istedim.

BU yazdıklarımı okuyan arkadaşlar belki benim cins birisi oldugumu insanlarla uyum sağlayamadıgımdan dolayı iş yapdıramadıgımı düşünebilirler önyargılı düşünür iseler kendilerince haklılar.
Lakin bu 4 kişi ile olan whatsapp yazısmalarımı bu konu altında yayınlasa idim herhalde sabrım konusunda övgüler alırdım.

Hepsiyle farklı zamanlarda görüştüm yaparız ederiz dediler. Fiyatda anlaştık peşinat ödemelerini gönderdim ama hiçbirisi yapamadı ve malesef ki hepsi zaman kaybı yaşattı.
Lütfen sırf merak veya macera olsun diye bana gelip işi yaparım demeyin. Gerçekden bu işden anlayan twitter api konusuna hakim birisi ile muhatap olmak istiyorum.

İşin kısaca detayı.
PHP YAZILIM DİLİNDE Twitter kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapacak. Hesap doğrulamaya düştüğünde doğrulama işlemi yapacak. Bu işlemlerin tamamında proxy desteği olacak.
Dediğiniz işlemi başarabilecek birinin Türk internetinden çıkabileceğini sanmıyorum.

Daha teknik bir dille:

Castle token algoritması tamamen PHP'de olmasını istiyorsunuz sanırım, castle token apisi olmayacak doğru mudur?
Native (C++/Go) kütüphaneye izin yoksa (ki olmalı TLS Fingerprint spooflamak için) php içinde TLS sistemi yazdırmak

İşe hakimim ama tam gereksinimleri belirtmeniz lazım, castle token sistemini sağlayan api sağlayıcılar var bunlar olmadan yapmak çok zor.
Native kütüphaneler olmadan da artık PHP ile yapılması çok uzun sürer.

PHP dışında başka bir gereksiniminiz olmayacak ama native kütüphane çağrılabilir (yani dll veya so dosyası çalıştırılabilir) dış apiler (sadece castle token için olmak kaydıyla) çağrılabiliyorsa yapılabilecek bir iş.