yani uzun yolda çok az yakar ama konfor aramam uzun yolda dersen şaka litrelerle gezersin, şehir içi 5 litre yakar. 100 hp 250 tork çok çok yeterli bu arabaya. şirket aracıydı bi dönem... bagajı 500 litre civarı baya büyük sedana göre. lakin 100 km üstü çok yol rüzgar sesi alır içeriye gram güven vermiyor yüksek hızlarda. kapı açıp kapatırken o renaultlarda olan teneke hissini alıyorsun bi tokluk yok, aliminyum sacın oynamasını görüyorsun kapıyı sert açıp kapatırken 130 üstü otoban sürüşlerinde yanından bi kamyon vs geçerse dikkat et çok pis savuruluyor hafifliğinden ötürü. peugeot genel anlamda elektronik arızaları bol bi araç, bi alırken bi satarken yüzün güler derler ya ha o tabire uyan bi araç. eski kasa binek peugeotları çoğu usta dükkanına bile sokmaz ben buna bakmıyorum der. parça sıkıntısı çekmezsin o ayrı psa grubu ortak yapım bi araç c-elysee vs.'de kullanıyor ustası bol sanayide çırak bile gözü kapalı toplar. bu araçlarda yağ bakımını asla aksatmayacaksın, enjektörü turboyu kontrol ettirip alacaksın yağ kaçağı vs varmı ona baktır devam. bunu alanda genelde eşek niyetine kullanıyor oda ayrı bi mevzu temizi yok gibi..b sedan low cost sınıflarının malzeme kalitesi çok düşüktür hepsi dacialar symboller gibi konsoldan arka camları vs açılır, belli başlı tedarikçileri bursada zaten. alınır mı alınır ama ben olsam o paralara malzeme kalitesi daha iyi daha konforlu c sedan egea yada clio vs bugün ilana koysan yarın elinde olmayacak arabalara bakardım, nispeten yorulmamış aile kullanmış arabalar bakardım, hem konfor, hem daha doluluk, hem değer kaybı açısından.