AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her insanın kendine göre fikir ve düşünceleri mevcut, her insanın yine kendini zengin edecek düşünceleri mevcut, bu olağan üstü özel bir yapı değil, asıl olay istikrar ve disiplin oluyor, gerisi zaten hikaye, ayrıca illa ki zenginlik için her daim de sermayeye ihtiyaç yoktur, her türlü yöntem ve de durum mevcut.

Bu arada bir durum dile getireyim, sizin tarzınız da bu tarz aşırı derecede konu açan çok tayfa gördük forumca, bu açıdan olağan karşılamanız etkili olacaktır, nitekim her tel den insanın bulunduğu bir mecra da kimse kimseye doğrudan güvenmez ötesi ahmaklık olacaktır.
haklısınız hocam ancak dikkat ediniz konu youtube acemi kategorisine açıldı… yani konu yt için açıldı… forum içinden bir beklentim bulunmuyor… önceki yorumumda bahsettiğim gibi 85 milyon benim için çalışsın…

merak buyurmayın forum içinde ücretli olarak yt kayegorisinde bir eğitim satışım olmayacak hedef kitlem eğitim arayanlar değildir.

konuları forum şenlensin diye değil kendimi geliştireyim diye açıyorum. zira ben yazmayı düşünmeyi seviyorum düşündükçe yazıyor yazdıkça düşünüyorum…

fare kapanını kurdum (yt kanalı) peyniri mayalıyorum (içerik geliştirme)

en fazla kazanç “bedava” verilen içeriklerdedir… çünkü müşterisi çok olur

kanalda da bundan bahsedeceğim, yani izleyip izlememek takip edip etmemek size kalmış. hiç bir içerik ”eğlence” amaçlı olmayıp uygulayana hayatını değiştirebilecek türden içerikler olacak (ya da anlayana aydınlanana)

derin konulara giriyoruz aslında… zaman çok değerli