Harika öneri, hayatın içerisinde zaten bir savaşın içerisindeyiz, hem kendimiz hem de bizi aşağı çekenlerle savaşıyoruz
pk açık kanalım var.. ufak ufak kazandırıyor 3 aydır video atmadığım halde
kanal yanancı içerikti tr ye çevirdim
tr içerik çekip 1 yıl sonrya hazırlık yapmak için
güzel yorum için teşekkür ederim
[COLOR=transparent]
hocam yapmadığım ya da yapmayı düşünmediğim konularda özellikle aldatma üzerine içerik hazırlamam.. çünkü ufak hayallerim yok
eğitim satmayı düşünmüyorum
ben yatırım mantığında hareket ediyorum
zira iyi bir yatırım eğitim satmaktan daha çok kazandırır
basitçe 200-300 tl ye satacağım eğitim için uğraşacağıma (100 kişi olsa 30k) ama 2m izlenecek bir videoyu hazırlasam 50 tl cpm desek 100k daha karlı
içiniz rahat olsun eğitim satacak olursam zaten konu başına ticari konudur diye özellikle yazarım
ve evet normalde zengin edecek fikirlere sahibim, bunlardan ilki insanlara fikrini satarak zengin olmak (burada satmak video hazırlayıp izletmektir, izledikçe de zaman veriliyor karşılığında) sonra ise fikirleri uygulamaktır (zaten anlatacaklarımın %60 civarını yerine getirdim geriye %40 kaldı o da zenginlğe giden yol)
siz sıfrdan başlıyorsanız maalesef biraz daha geriden geleceksiniz tabi gerekli yatırım sermayeniz yoksa.. (2-3m başlangıç) (borç, kredi olmamalı, eviniz olmalı)
Hocam her insanın kendine göre fikir ve düşünceleri mevcut, her insanın yine kendini zengin edecek düşünceleri mevcut, bu olağan üstü özel bir yapı değil, asıl olay istikrar ve disiplin oluyor, gerisi zaten hikaye, ayrıca illa ki zenginlik için her daim de sermayeye ihtiyaç yoktur, her türlü yöntem ve de durum mevcut.
Bu arada bir durum dile getireyim, sizin tarzınız da bu tarz aşırı derecede konu açan çok tayfa gördük forumca, bu açıdan olağan karşılamanız etkili olacaktır, nitekim her tel den insanın bulunduğu bir mecra da kimse kimseye doğrudan güvenmez ötesi ahmaklık olacaktır.