BeyinOnline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis bence sen güçlü metinler yazabilir ve savaş videoları hikaye ekonomi daha önce açmış oldugun konudan da gördüğüm kadarıyla yazacağın bu metinlerle youtube iyi işler başarırsın ama kanalın yoksa pk açık uzun konsept de önermesi en az yuzde 30 olan bir uzun kanal al sonra savaş içeriklerine başla cpm 350 tl ile 900 tl arası 1000 izlenme başına kazanabilirsin param olsa alacağım ben suanda bütün maillerim vs patlak ve görüntülü doğrulama da anladım 3 yıl önceki ihaleden dolayı hala sen daha önce ihlal yaptığın için 3.ozelligi açmıyor yt bana simdi eş dosttan istedim veren yok birkaç denen istiyorum bende ama yok
Harika öneri, hayatın içerisinde zaten bir savaşın içerisindeyiz, hem kendimiz hem de bizi aşağı çekenlerle savaşıyoruz… pk açık kanalım var.. ufak ufak kazandırıyor 3 aydır video atmadığım halde… kanal yanancı içerikti tr ye çevirdim… tr içerik çekip 1 yıl sonrya hazırlık yapmak için

güzel yorum için teşekkür ederim

AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz ve sırf yardım odaklı ve forum kültürü odağında paylaşımcı bir tavır ile açılmış hakiki bir konu ise : "Tabii ki.. Kim istemez? Asıl soru bu!"
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ancak ütopya dahilinde, paravan hayaller, umutlar, yersiz düşler ve de asılsız ithamlar ile devam edilecek, bilhassa bunların başında ücret dahilinde bir satış konusu gelecek ise, beş para etmez!

İkinci seçenek konu sahibinin planının eğitim den kazanç sağlaması ve de müşteri odaklı kullanıcı çekmesi üzerinedir, yani aldatmadır.

Birinci seçenek, hakiki bilgi paylaşımı nezdinde, yardım odaklı hep birlikte kazanç vaadidir ve âlâdır.
hocam yapmadığım ya da yapmayı düşünmediğim konularda özellikle aldatma üzerine içerik hazırlamam.. çünkü ufak hayallerim yok… eğitim satmayı düşünmüyorum… ben “yatırım” mantığında hareket ediyorum… zira iyi bir yatırım eğitim satmaktan daha çok kazandırır… basitçe 200-300 tl ye satacağım eğitim için uğraşacağıma (100 kişi olsa 30k) ama 2m izlenecek bir videoyu hazırlasam 50 tl cpm desek 100k daha karlı…

içiniz rahat olsun eğitim satacak olursam zaten konu başına ticari konudur diye özellikle yazarım…

ve evet normalde zengin edecek fikirlere sahibim, bunlardan ilki insanlara fikrini satarak zengin olmak (burada satmak video hazırlayıp izletmektir, izledikçe de zaman veriliyor karşılığında) sonra ise fikirleri uygulamaktır (zaten anlatacaklarımın %60 civarını yerine getirdim geriye %40 kaldı o da zenginlğe giden yol)

siz sıfrdan başlıyorsanız maalesef biraz daha geriden geleceksiniz tabi gerekli yatırım sermayeniz yoksa.. (2-3m başlangıç) (borç, kredi olmamalı, eviniz olmalı)