Merhaba,
Dün akşam Yapı Kredi hesabımdan Sipay cüzdan hesabıma 7.500 TL para transferi yaptım ancak tutar hesabıma geçmedi. Müşteri temsilcisine bağlanabilmek için 1 saat 11 dakika boyunca uğraştım. Görüşme sırasında, şirketin TCMB tarafından faaliyetlerinin durdurulduğunu öğrendim. Dekontu e-posta yoluyla ilettim.
Bugün saat 16.00da iade yapılacağı söylendi; ancak herhangi bir iade gerçekleşmedi. Daha sonra tarafıma gönderdikleri e-postada, ödemenin Ünal Sert adına bir kişiye iade edildiği belirtilmiş. Ödemeyi kendi bireysel banka hesabımdan yaptım ve dekontu da ilettim. Sipay ise parayı Ünal Sert adına iade ettik ifadesini kullanıyor. Ben böyle bir kişiyi tanımıyorum; kendisine ne para gönderdim ne de kimseden para aldım.
Sadece üyelik oluşturarak yaptığımız işlemlerde, bizim adımıza para hareketleri gerçekleştirilmiş. CİMER üzerinden durumu bildirdim. Hesap hareketlerimin ekran görüntülerini aldım. Biz 50 TL 100 TL gibi küçük tutarlarla üye ol, kazan mantığıyla müşteri olurken aslında kimlik bilgilerimizin arka planda kullanıldığını görüyoruz.