FundedNext’in Rapid paketleri ile yalnızca 4 günde ödeme almak mümkün.
25K hesaplarda ortalama 800 USD, daha büyük ölçek isteyenler için 50K ve 100K paketler de mevcut. Özellikle 50K hesaplarda düzenli haftalık 1.000 USD civarında ödeme almak oldukça ulaşılabilir. Üstelik paket ücreti şu anda 150 USD seviyesinde ve bu hesaplar kademeli (seviyeli) bir yapıya sahip.
Doğrudan fonlu hesap tercih edenler için ise GoatFunder, FunderFamily ve FundedElite Türkiye’den trader kabul ediyor. Black Friday döneminde %50’ye varan indirimler de avantaj sağlıyor. Biraz istikrarla düzenli dolar geliri elde etmek gerçekten mümkün. 50k fonlu hesap şu an için 350 usd civarında 7 ile 10 iş günü içinde istikrar ile 1500 usd çekim yapabiliyorsunuz. Paranızı 5e katlamak gibi bir durum.
Forex tarafında ise risk yönetimi daha hassas.
Stop koymamak, farklı IP’den giriş yapmak gibi küçük hatalar bile sorun oluşturabiliyor. Future tarafında bu tarz gereksiz karmaşalar yok; süreç daha net ve temiz işliyor. Kazanmak isteyen herkesin belirli bir risk alması ve kendi stratejisini disiplinli şekilde uygulaması gerekiyor.
FTMO, Forex işlemlerinde güven kazanmış köklü bir kurum; ben yine de ağırlıklı olarak future işlemlerini tercih ediyorum. Forex tarafında ise 200–400 bin USD’lik hesaplarla kontrollü risk alarak çalışıyorum. Kumara çevirmeden doğru sistem kurulduğunda gerçekten büyük fırsatlar sunuyor.
Forumda birçok arkadaşla birlikte çalışmalar yapıyoruz.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya açığım. Başarılar diliyorum.
Telegram’ın yanına bir WhatsApp kanalı da açarsanız memnuniyetle katılır, takibe alırım.