norahbutlean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aldıktan sonra belirttiğiniz şekilde fiyatı düşmesi cok can sıkar kırarım ben o leptopu valla biraz beklemelimiyim kasım ayı indirimi var diye bakıyorum böyle
Kasım indirimlerinde öyle eskisi gibi ürünlerde afaki bir indirim olmuyor malesef. Yani normal zamanda bile denk gelmeniz muhtemel. Ama ne ederseniz edin ucuza alsanız bile 1 ay sonra da olsa o fiyat illaki düşüyor hocam. Yani ben çok şahit oldum bu duruma. Mobil operatörde bile 255 liraya taahhüt yaptım. Gece 12'den sonra 191 liraya düştü. Paketin ismi bile değişmeden. Bu her alanda var kısaca. Yani alın demiyorum. Tabiki bütçenizi de düşünmeniz gerekli. İndirim yapılınca da az bi rakamla yapılmıyor. Yeni gelen seriyi yüksek fiyattan verdikleri için diğerlerini illaki düşürmek zorunda kalıyorlar çünkü.

Asus'un sitesinden alabilirsiniz ancak bütçeniz dışı kalıyor. Bu size gösterdiğimden de çok çok iyi bi bilgisayar. Sizi çok rahat 8 - 9 sene götürür. Şu bilgisayara bi bakın. Buradakiler özel stok oluyor ve GPN bilgisayar tarafından gönderiliyor.

https://shop.asus.com/tr/rog/90nr0kw...0NR0KW7-M003F0