emrehandilekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.itopya.com/asus-rog-stri...otebook_u29524

Bu rog serisini kardeşim kullanıyor. Itopya üzerinde fiyatı ucuz değil normal. Bilgisayarı bi incelemenizi tavsiye ederim. 165 hz ekranı var. Yenilemesi dizüstüne göre çok iyi. 5050 ekran kartı da yeni bir ekran kartı. Şu gibi bir durum olabilir yalnız aklınızda olsun. Siz bu fiyata aldıktan sonra bi 52000TL civarlarına fiyatı düşebilir. Son çeyrek zamana girdiğimiz için ekran kartı modelleri yenilenecek. Bu 5000 serisinin fiyatları düşebilir. Zamanında ben bu şekilde bi kazık yedim çünkü. Olacak demiyorum. Bilemiyoruz şuanki pazarlama stratejilerine göre çünkü. Ama bu bir ihtimal bilginiz olsun. Bilgisayarı bi inceleyin dediğim gibi hoşunuza gidecek mi bi bakın. Ekran kartı 115W yanlış bakmadıysam. Watt değerinin 100 üzerinde olması iyi bir şey. Ekran kartının watt değeri düşük olduğunda dar boğaz dediğimiz olay oluyor. Bu da oyunlarda sıkıntı çıkarabiliyor. İşlemcisi bu senenin birinci çeyreğinde üretilen işlemci ve size yeterli. Siz çok yüksek bantta oyunlar oynamayacağınızı belirtiyorsunuz çünkü. Bi bakın yine başka bilgisayarlarda bakabilirim ben.
Hocam aldıktan sonra belirttiğiniz şekilde fiyatı düşmesi cok can sıkar kırarım ben o leptopu valla biraz beklemelimiyim kasım ayı indirimi var diye bakıyorum böyle