norahbutlean adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam media markt çalışanı şuan en iyisi casper servisleri hızlı çalışıyor dediler teknik serviste sorun yaşamazsın vs.de satıcı danışmanı olarak övmekten başka birşey yaptıklarını zannetmiyorum. Monster, asus , msı , excalibur bunlar isim olarak daha ön planda olduğu için bunlar arasından düşünüyorumda alacağım bütçe aralığında en iyi şekilde almak istiyorum sonrasında sıkıntı çekmemek için.
Şimdi burada şöyle bir durum var. Gündelik işlemlerinizde veya hafif ağır potansiyede sahip bilgisayar işlemlerinizde bilgisayar normal seviyede ısınma gösterebilir. Ancak oyun oynarsanız bu bütçe aralığında soğutması iyi bir bilgisayar bulmamız zor olur. Benim kendi kullandığım oyuna yönelik olarak üretilen bi vivobook serisi var. Şuan zaten size o bilgisayardan cevap veriyorum. Ben Asusta bu seriyi kaliteli buldum. En azından bahsettiğiniz işlemler için yeterli.
Ancak Eğer oyunu oynarım vakit geçiririm derseniz bu bendeki serinin çok yeterli gelebileceğini sanmıyorum. Isınma konusunda bi nebze kararsızım. Ben oyun oynamadım çünkü hiç. Bu yüzden belki TUF serisinden ilerleyebiliriz. TUF kaliteli bir seri değil. Tavsiye etmediğim bir seri. Çünkü malzeme kalitesi hoşuma gitmiyor. Kalitesiz bir malzemeye sahip demiyorum. Ama yeterli gelmiyor. Metal alaşımlı plastikten üretiliyor TUF serisi. O yüzden size göre tercih edilebilir. Burada özellikle dipnot düşüyorum ben kullanmadım ama kullanan kişilerden aldığım yorumlara göre yine ağır grafiklere sahip oyun oynamazsanız veya bilgisayara yüklenmezseniz ısınmadığını söylediler. Dediğim gibi buna ben şahit değilim. Kullandığım seriyi tavsiye ederim fakat oyun için değil.