Portföyümde bulunan, hem kısa, hem anlamlı hem de kurumsal ağırlığı yüksek olan premium bir alan adını yeni sahibine devretmek üzere satışa sunuyorum.
Sadece bir domain değil, üzerine devasa projeler inşa edilebilecek bir marka ismi:
OLUK.ORG NEDEN \"OLUK.ORG\"?
Bir alan adı alırken aranan en önemli kriterler; kısalık, akılda kalıcılık ve anlam derinliğidir. oluk.org bu kriterlerin hepsini fazlasıyla karşılıyor.
✅
4 HARFLİ & JENERİK: Türkçe'de doğrudan karşılığı olan, sözlük anlamı taşıyan, 4 harfli nadir domainlerden. ✅
AKILDA KALICI: Telaffuzu kolay, bir kez duyanın unutmayacağı bir isim. ✅
.ORG PRESTİJİ: "Organization" uzantısı, kuracağı projeye anında güvenilirlik ve kurumsal bir kimlik katar.
SINIRSIZ PROJE POTANSİYELİ (Vizyon)
"Oluk" kelimesi sadece inşaat terimi değil, aynı zamanda "kanal, akış, yol" anlamlarına da gelir. Bu çok yönlülük ve .org uzantısı, onu farklı sektörler için mükemmel kılıyor:
- 🏗️ İnşaat & Yapı Sektörü: Çatı sistemleri, oluk imalatçıları veya yapı marketler için doğrudan, sektörü domine edecek bir marka ismi.
- 📰 Haber & Bilgi Akışı: "Haber Oluğu", "Bilgi Kanalı" gibi metaforlarla, spesifik bir nişte haber veya içerik platformu (Örn: Teknoloji haberleri akışı).
- 🤝 STK ve Yardım Kuruluşları: Yardım ve kaynakların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı bir "kanal" olma vizyonuyla; dernekler, vakıflar veya bağış platformları için ideal (.org ruhuna en uygun kullanım).
- 🌐 Teknoloji & Veri: Veri akışı, data analizi veya dijital pazarlama kanalları üzerine bir girişim.
- Domain Adı: oluk.org
- Kayıt Firması: [Hosting.com]
- Bitiş Tarihi: [27.11.2026]
FİYAT: CİDDİ ALICIYSANIZ TEKLİF VERİRDİNİZ ZATEN

Hürmetler...