celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam whatsapp bussiness api çok karmaşık bunun yerine gupshup ve twilio kullanabilirsiniz. Toplu mesaj gönderimi öyle tek seferde olmuyor bunu apiye bağlayarak. Gönderilecek mesajı template olarak oluşturmanız gerekiyor. Meta bunu onaylayacak ve kendi sisteminize dahil ederek belirli sürelerde tekil gönderim yapabiliyorsunuz yani şöyle:

5000 tane kayıt var elinizde. Ben php ile kodladım sistemimi. cron 5 dkda bir çalışıyor 300 kişilik bir döngü başlıyor. Bu 300 kişinin bitmesi ortalama 2 dk sürüyor. Sonra oluşturduğum webhook adresine iletildi hata, okundu gibi bildirimler geliyor bende bunu kampanya sayfasında raporluyorum.

Kendi yazılımda kampanyaya seçenek girdim ai cevap versin diye. Aktif edersem 3. parti bir eğitilmiş bir modelle konuşma sağlıyor. Gelen giden tüm mesajları okuyabiliyoruz.

Ama kanal sistemini görmedim gupshup kullanıyorum böyle bir api bilgisine ulaşamadım.

Api olmadan dediği taraf ise; bazı nodejs frameworkler var onunla kendi telefon numaranızı qr ile bu framework'e bağlıyorsunuz. İstediğiniz kadar anlık mesaj gönderebiliyorsunuz ama kurumsal bir yöntem olmadığı için o numaranız banlanabiliyor.
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam.

Belirttiğiniz 2 web servisi de inceledim biraz. Siz hem bunları kullanıyor hem de php ile geliştirdiğiniz yazılımınızı mı kullanıyorsunuz? Bunu sormamdaki amaç böyle bir ihtiyaç mı duyuluyor.

Ben twilio ya da gupshup üzerinde n8n gibi bir otomasyon kurup gelen mesaja cevap verecek bir ai agent kurmuş oluyorum değil mi?

Tam olarak orada sizin yaptığınızı kavrayamadım.

Saygılarımla

perkosan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
whapi.cloud apisini ve elevenlabs'ın Agent'ini kullanıyorum. Elevenlabs tüm konuşmalarda anlamlı datalar oluşturuyor.

İnceleyeceğim hocam teşekkür ederim.