Dediğiniz doğru ama sistem sorguluyor bunu, satış yaptığınız kadar sizden fatura silsilesi istiyor, Bizler Nike, Puma yetkili satıcısıyız, eklediğimiz stok faturada yazan stok adetleri ile birebirdir. Ürünleri alırken iskonto ile alıyoruz o iskonto bize kar kalıyor. Yüksek fiyata da satabilirsiniz reklam ile v.s ama konu dediğiniz gibi olmuyor bildiğim kadarı ile yetkili satıcı belgesini ve fatura silsilesini ekledikten sonra istediğin ürünü ekleyemezsin. Böyle bir şey varsa da şikayet edilmesinden yanayım. Hakka girilmektedir.
Trendyol bunu her kategori için yapmıyor, hepsiburada bu konuda daha katı ve yakın takip ediyor. Ayrıca, trendyol girip bakın MFK parfümleri var 10 kişiye yakın satıyor ve 500-1000 TL arasında parfümün orjinali 20.000 TL, hiçbir denetim ve kontrol yok. Arkadaşın da bahsettiği gibi bir çok kategoride bir kere izin onay veya "sahte tedarikçi satış izni" aldıktan sonra umurlarında olmuyor. Adam bana playstation 5 sahte kol sattı, bilkom gönderdim garanti kapsamında değil dedi, orada ki rapor ile trendyol verip zar zor iade aldım bu satıcı hala satış yapmaya devam ediyor ve fatura da göndermedi mesela.