bence süper ivme yakalamışsınız hocam tebrik ediyorum başarılarınız artarak devam etsin inşallah. Birkaç sorum var yardımcı olur musunuz? Bende iki gün önce yeni bi niş fikir buldum kendimce güzel ve videoları tamamen sıfırdan kendim üretiyorum yani özgünler. Short kanalı benimki de ama sorunum ilk 2 videom izlenmede 5k ya bile ulaşmadı ve abone sayısı iki hanede kaldı. Ben shortlara kısa açıklamalar yazıyorum sesler ingilizce. Yurtdışı izlenmesi için başka herhangi bi ayar yapmak gerekiyor mu? Bi de kanal önceki gmail hesabımda yine videolar (shorts+yatay) yüklediğim hesaba ait açılmış ikinci kanal. Sıfırdan bi gmaille yeni kanal üzerinden mi devam etmem lazım bu şekilde 2 kanal tek hesapta birbirini olumsuz etkiler mi? Son sorum da sıfırdan yeni maille youtube açıp kanal oluşturmak veya eski tarihli ama hiç kanalına video atılmamış bir hesap üzerinden gitmek arasında fark olur mu sizce? Ve tr saati ile yurtdışı izlenmeler için saat kaçta video atıyorsunuz. Teşekkür ederim.
Hocam birazda şans meselesi ama 0 views sorunu yaşamıyorsanız devam edin derim insanları abone olmaya teşfik edicek alanlar oluşturun video içerisinde muazzam katkısı oluyor. 2 kanal tek hesap daha önce hiç yapmadığım için açıkçası fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem hiç. Ama illaki eski kanal ve sıfır kanal arasında youtube nin bot algılama oranı çok değişir. Eski hesaba daha güvelilir bakacağını düşünüyorum. Gece 23:00 ve sabah 05:00 arası saatler ingilzice kanallar için daha iyi oluyor bence ama odak noktanız önemli burafada avrupa için tabiki türkiye saatine sadık kalın ama abd düşünceniz varsa grce saatleri daha doğru olur. Küçük yafa büyük eğer kanalınızın bir etkileşimi varsa devam edin derim ben. Nacizane fikrimdir