FurkanTrader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizin elinde ben ve ailemin hayali olan fırsat var bunu iyi değerlendirin bence
ben bir köyümüzüz olmasını veya hiç değilse 1 metre kare yerimiz olmasını çok isterdim inanın her gün sabahın köründe uyanıp hayvanlara bakmaktan hiç bir şekilde sıkılmam aksine zevkle yaparım
ben şuan bile 1+1 evin içinde hindi yavrusu ve civciv besliyorum ev sahibi her gün söylense de bahçede kafesimde tavuk hindi ve bıldırcın besliyorum yumurtalarını alıyorum ben bu kadar kısıtlı imkanlar ile bile hayvanlara bakmayı çok seviyorum inanın sizin yerinizde olmak için nelerimi vermezdim lütfen iyi değerlendirin yeriniz var ise bir adet kuluçka makinası alın üretim yapın hiç yoksa bile burdan güzel bir gelir ede edebilirsiniz
teşekkür ederim, ilk kuluçka makinemi kendim yapmıştım istanbulda, çatıda tavuk yetiştirmiştim 2014
yılında, topraksız tarım da yaptım. Çanakkaleye yerleşince hazır aldım. 100 kadar tavuğa çıkmıştık… köpek, koyun, keçi, hindi, ördek, bıldırcın beslediğim hayvanlardı… (köpeğim halen var) 300 m2 arsam ve kendi yaptığım 85 m2 konteyner evim var…

özledim çanakkale ve evimi ve köpeğimi

şimdi sonraki sene gittiğimde evimin arkasına havuz yapacağım çocuklar ve bizim için… biliyorum çoğu insanın hayallerindeki hayatı yaşıyorum ve o hayatı seviyorum… çünkü o hayat bizimde hayalimizdi… biz
hayalimizin peşinden gittik… dilerim siz de başarırsınız.