Teşekkür ederim.Peki çözüm ne önerirsiniz hocam. Ben de birden fazla kanalı tek cihazda ip değiştirerek bile yönetsek bir şekilde birgün tespit edip hepsini kapattuğını ya da pk kapattığını okudum
ip değişkenliğinin bi sakıncası olacağını sanmıyorum. ben mesela short videoları bi hat aldım telefondan pc ye paylaşıyorum internetini. shortları o şekilde yüklüyorum. bununla ilgili bir sorun yaşamadım.
ama uzun video 3-5gb olduğu için telefonun interneti ile paylaşamıyorum. ev wifisinide sürekli resetlesem bile sonuçta telefonum ve evdekiler otomatik bağlandığı için yine aynı ip giib yakalanma ihtimali var.
tek bi hesabım olsa önemli değil aynı ipden yükleyim ama denemeler yaptığım için bir çok kanal var. o yüzden aynı ipnin sıkıntı olduğunu düşünüyorum. çünkü 4-5 kanalımın aynı anda geçmişte birden görüntülenmeleri çakılmıştı, tek nedeni olabilir aynı ipden yüklüyordum.
aynı ipden bi çok kanalı idare ettiğini söyleyen arkadaş var sorun yaşamıyoruz diyorlar. ama yaşamayacakları anlamınada gelmiyor. sonradan sorun yaşayan bir çok insanın konusuda mevcut.
mesela bazıları ajanslar var aynı hesabı vs kullanıyorlar diyorlar. yeni başlayan kanalları devasa takipçili ajanslarla bir tutmalarıda bana ilginç geliyor.
öyle olsa aynı ip ile hiç değiştirmeden tek bir hesabı yöneterek 50 kanalı yönetsin herkes. hiç sanmıyorum.