A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaynakçı işini nasıl öğrendin. Güzel meslek bence.
Sanaldan da işlere devam et. Elbet gün gelir zengin olacaksın.
kaynak işini öğrenmem başlı başına hikaye hocam, özetle konteyner ev yapmak istedim kendim yapacaktım ama kaynak bilmiyordum, sanayiye gittim hesap açma işini orada yaptım, esnafla tanıştım, kaynakçıya girdim işçi olarak (bedava meslek öğreniyorum üstüne para veriyorlar adlı konum var) işi öğrendim, evimi yaptım şimdi kaynakçı olarak 50k maaşa çalışıyorum… başka planlarımda var.
Teksen_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takipte kalalım, bakış açınız her zaman ilgi uyandırıyor bence başarılı olmamanız için hiç bir sebep yok. Vlog tarzı mı?
teşekkür ederim, evet vlog tarzı şuan üslup üzerinde çalışıyorum. anlatımda çok önemli
hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senın yıne ısın var hocam ben ıs bulamıyorum e tıcaret okudum neblm bı canlı destek olur e tıcaret yonetıcısı olur falan yok yani ama baksan tonla garson komı arıyorlar ben nıe kendımı e tıcaret kısmında gelıstırmıyımkı staj yaptıgım yerde bıle e tıcaretı operasyonel sureclerı vs ogrenmek yerıne depodakı keltoş adamla paket yapıyordum
hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilacın benim videolarda hocam… şaka yapmıyorum.. ben de mühendisim ama kaynakçı olarak çalışıyorum işte… 4 profesyonel mesleğim var… mühendis - tarım - isg uzman - kaynakçı