ErdoganUrcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
balatalama falan sakın düşünme hocam. Ama kiminle konuştu isem daha önceleri hep kötülediler memnun kimseyi göremedim senin siteni bilmem ama genel memnun olanlar da ya refli link ile süre kazandığı için yada düşük az trafikli siteleri olanlar sanırım trafiği artanlar genelde şutlanmış olarak okumuştum. 2 Yıl önce spaceship kulalnıyordum anında destek falan güzeldi herşey ama bir yavaşlık var gibi idi şuan nasıl bilmiyorum yine hala iyi firmadır en son geçen yıl siteground a geçtim gayet iyi tek sorun yenileme fiyatı onu da kampanya ya girince yeni hesap açıp alıyorum eski hesapdakileri transfer ediyorum aynı hesaba günde 1 site transfer hakkı var gün de 1 site transfer edip geçiyorum. Ek olarak tek kötü özellik trasnfer ederken hangi loaksyon seçildi ise o sitenin kurlumunda aynı lokasyonda trasnfer ediyor yada 1 siteyi x lokasyonda kurdunuz lokasyon değiştirmek istediniz 2 türlü de para talep etmeleri
Herkesin deneyimi farklı hocam, çok memnun olanda var memnuniyetsiz kalanda.
Trafiği artanların şutlanması durumu yok, eğer site yasadışı ise yada fraud varsa evet kapanır.