Ben yaptığım iyilikleri değil bir hayvanın nasıl hayatının kurtulacağını yazdım. Mama ile suyla olmaz bu işler. Sorumlu olmayı gerektirir. Öyle 3- 5 kere değil eşimle beraber yüzlerce hayvana yaptık iyiliğimizi burada alt alta yazacak değilim. İnsanlarla hayvanları aynı kefeye koyamam hayvanlar daha ağır basıyor çünkü. Diğer meseleye gelince ben insanlara yardım etmeyi bıraktım. Hayvanlara yardım ediyorum etmeye devam edeceğim. Bunu herkes görsün cahil insanlar kediye, köpeğe bir cisim gibiymiş gibi bakanlar ibret alsın istiyorum. Bu iyiliği elimden kimse alamaz. Haklı mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeyi düşünüyorum.
Hocam bir insanı bir hayvanla aynı kefeye koymak doğru bir bakış açısı değil. Sizin bakış açınıza göre "birisi zulüm görünce saldırganlaşma hakkı doğar" gibi bir sonuca varıyor. O zaman sizin bakış açınıza göre itrailin filistine yaptığı zulümler haklı mı yani? İtrailliler de tarihte zulüm görmüş olmaları bugün zulüm yapabilmelerini mi gerektirir? Ayrıca yaptığınız üçbeş tane iyi şeyle hava atıp ego kasmanıza da gerek yok. Bizim kitabımızda iyilik gizli yapılır ve söylenmez. Sizin kitabınızda böyle erdemler olmayabilir ama sizin sokak hayvanlarına yaptığınız iyilikler kimsenin umrunda değil. Birgün o saldırgan sokak hayvanları size veya çoluğunuza çocuğunuza saldırırsa aynı şekilde düşünecek misiniz acaba?