Evet bende çok fazla rastlıyorum.. Birçok kişi parayı eğitim ve danışmanlıklardan kazanıyor, fiziki işleri kendisi yapmayıp dışarı 3-5 kuruşa yaptırıp 500 kuruşa eğitim ve danışmanlıkla burada satılıyor. Birde çok böyle satan kişi de patlamış durumda ve hala aynı satışlar var. En ufak bir şey soruyorsun konu açıp hemen methodu var 10k ya anlatırım garantisi ne kadar bugün yarın instagram kapatırsa eğer elinde kaldı patladı.. En ufak soruya herkes tedarikçileri biliyorum 2000 TL ye söylerim. Son açtığım konularda gelen özel mesajlar hep bu şekilde. Kimse yardımlaşmak istemiyor, her şeyi satarken amuda kalkarak bile yapılır olur deniyor sonra bakıyorsun yok ben onu demedim ben onu kastetmedim.
Uzun zamandır şikayet konularını bir fiil okuyorum, adamın whatsapptan mesajı var kabul etmiş vs her şeyi sonra inkar ediyor.. Ne kadar utanç verici bir durum, yazmış evet o da olacak evet onu da karşılıyor karşılamayınca 50 takla atılıyor. Şikayet konuları aslında bu durumu bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.
Yine de düşünen varsa bizim burada da Yuvacık Barajı var %5 su kalmış içinde kışın dolacak değerlenecek şimdiden uygun fiyata verebilirim.