"Sabreden derviş muradına ermiş" . . . .
Benim hayatım boyunca asla ve kata bir kız arkadaşım olmadı, doğal olarak sevgili nasıl bir şeydir? Yenilir mi? İçilir mi? Nasıl bir şey bu? Bu kafadayım tamami ile şu vakit, ancak olması beklenen kızlar vardı, şimdiye kadar çok oldu, ancak her birini bir şekil de vücut lisanım ile engelledim, yani aslında seçimler bizim, tercihler bizim, ben engel oldum çünkü maddi açıdan iyi durum da değildim, o yüzden gereksiz buldum, karakterime göre her bir olay aşama aşama ilerliyor, bir den fazla gereksiz sevgili yapacağıma adam akıllı / adam gibi bir tane sevgili yapar, onunla evlenir yoluma bakarım dedim, bence olması beklenen durum buydu şahsım adına ve kesinlikle yine olacağına gönül den inandığım durum yine buydu, aslında olacağına nerede ise eminim çünkü istemsizce içim de ki hissi paso takip ettim ve nedense mutluyum ve eminim diyebiliyorum.
Ayrıca şu konu da da içim kesinlikle %100 bir şekil de rahat; yine karakterim gereği yalnız kalamıyorum, yalnız kalmaktan nefret ediyorum, tiksiniyorum, bunalıyorum, bu yüzden zaten öyle ya da böyle kısmet gelmez ise bir şekil de zorlayacağımı da biliyorum, her ne olacaksa olacak, ama olacak !