omer9216 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meta reklamları için
reklam çıkacağın zaman 1 Kampanya, 6 Kreatif ve kreatif başına 180 lira gibi bir bütçe verebilirsin. Min. 48 Saat kesin şekilde açık kalması gerek reklamların.

Eğer bütçen kısıtlıysa senin için en verimli reklam günleri " Çarşamba, Perşembe, Cuma " günleri olacaktır.

İlk reklamını önümüzdeki çarşamba sabah 05.00 ya da 06.00'a planlayabilirsin. Ardından perşembe 23.59'da reklamların kontrolünü yapabilirsin, tutan ve tutmayanları az çok değerlerinden ( istatistiklerinden ) anlayıp kapatırsın.

Belirttiğim günleri daha önce grupta sormuştum cidden yararlı mı diye, o günden beri test ediyorum ve Salı - Cumartesi günleri reklam yayınlamanın gerçekten berbat sonuçlarını gördüm. O Yüzden testlerimi kesinlikle eğer acilse Pazartesi değilse çrş, prşm, cuma günleri yapıyorum.
Teşekkür ederim hocam kadın oyunculu reklam videoları hazırlayıp dediğiniz gibi ufak bütçeler ile kendi sitemden bir test edeyim video - site tasarımı haftaya çarşambayı bulur o zaman test reklamı çıkartırım hedefleme olarak bir tavsiyeniz var mı birde instagram hesabımın takipçisi düşük bot bassam zararı olur mu?