Hocam yanlış anlamazsan eğer burada senin eksikliğin olduğunu düşünüyorum. Şöyle düşün, eğer zaten adam dijital marketing bilse senden hizmet almaz kendi reklamını kendi yönetir dolayısıyla eğer böyle beklentileri varsa bunun olabileceğini ya da olamayacağını senin bilip daha işin başında bunları net ve objektif şekilde konuşup bilgilendirmen gerekir. Adamın talep bu kadar netse günde 5 tane kargodan 1000 tl ortalama sipariş beklentim var diyorsa; istediğiniz şu koşullarda şu kadar sürede şu kadar bütçeyle sağlanabilir; sizin belirttiğiniz bütçeyle bu mümkün değil ya da elimizde daha veri yok veri olunca yeniden hedefleme reklamları ile daha düşük maliyetle reklam çıkabileceğiz ama en başta biraz yüksek olacak vs diye sizin yönlendirmeniz gerekir.
İnanın hiç çalışmadan da bunları tek tek detaylı olarak anlattım. Şu an bile sürekli detaylı olarak anlatıyorum. Kendisi de farkında bunların. Ama işte bilmiyormuş gibi beni arayıp o düşük ses tonu ve düşük moduyla konuşuyor ya bunları bilmesine rağmen. O beni sinirlendiriyor ya.